Τέσσερις συλλήψεις γα τις ρατσιστικές επιθέσεις σε Σάντσο, Σάκα και Ράσφορντ

Close
Close
Τέσσερις συλλήψεις γα τις ρατσιστικές επιθέσεις σε Σάντσο, Σάκα και Ράσφορντ

Σε τέσσερις συλλήψεις έχουν προχωρήσει ήδη οι βρετανικές αρχές, για τις ρατσιστικές επιθέσεις μέσω διαδικτύου που δέχτηκαν οι Σάντσο, Σάκα και Ράσφορντ μετά τον τελικό του Euro.

Στην πραγματοποίηση τεσσάρων συλλήψεων, ενώ όπως όλα δείχνουν επίκεινται κι άλλες προχώρησαν οι βρετανικές αρχές, έπειτα από τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Τζέιντον Σάντσο, Μπουκάγιο Σάκα και Μάρκους Ράσφορντ μετά τον τελικό του Euro απέναντι στην Ιταλία.

Οι τρεις παίκτες της Εθνικής Αγγλίας έγινα δέκτες εκατοντάδων εμετικών σχολίων, με αφορμή το ότι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην διαδικασία των πέναλτι, η οποία έκρινε τον τελικό της Αγγλίας με την Ιταλία…

Οι βρετανικές αρχές από την πρώτη κιόλας στιγμή έχουν βάλει μπροστά την διαδικασία ταυτοποίησης των δραστών, οι οποίοι κρύβονταν πίσω από την ανωνυμία που προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την μέχρι στιγμής συλλογή στοιχείων έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής 4 συλλήψεις, ωστόσο όπως όλα δείχνουν επικείνται περισσότερες, με την κοινή γνώμη από την πλευρά της να πιέζει για κυρώσεις…

sdna.gr
Close