8πλάσια η αξία της 11άδας της Γιουνάιτεντ σε σχέση με την Μπρέντφορντ!

8πλάσια η αξία της 11άδας της Γιουνάιτεντ σε σχέση με την Μπρέντφορντ!

Ακόμα μια απόδειξη πως τα χρήματα και τα μηδενικά στους λογαριασμούς δεν παίζουν μπάλα, όταν οι ακριβοπληρωμένοι και λαμπεροί ποδοσφαιριστές έχουν μπλοκάρει παντελώς κι εκείνοι που έχουν πολύ χαμηλότερο κασέ παίζουν με ένταση και καθαρό μυαλό...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήξερε... τι την βρήκε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Μπρέντφορντ, με την ομάδα του Τόμας Φρανκ να σκοράρει πανεύκολα τέσσερις φορές εκμεταλλευόμενη τα ερασιτεχνικά λάθη που γίνονταν από τους παίκτες του Τεν Χαγκ. 

«Είναι πραγματικό κατόρθωμα να έχεις διαθέσει 1 δισεκατομμύριο και να έχεις τόσο κακή ομάδα» ανέφερε στον τηλεοπτικό «αέρα» του SkySports ο Γκάρι Νέβιλ και έχει απόλυτο δίκιο. 

Θέλει... ταλέντο για να φτιάξεις κάτι τόσο κακό. Και για να γίνει το θέμα πιο συγκεκριμένο, η αρχική 11άδα των «κόκκινων διαβόλων», αυτή που ο Τεν Χαγκ ανέφερε ότι θα άλλαζε ολόκληρη αν είχε τη δυνατότητα στην ανάπαυλα, κάνοντας όμως μονάχα τρεις αλλαγές, έχει αξία 424 εκατ.λίρες. 

Την ίδια στιγμή, οι 11 που ξεκίνησαν το ματς για τους «bees» έχουν αξία μόλις 55 εκατομμύρια! Κι όμως, πέτυχαν τέσσερα γκολ και ταπείνωσαν τους «κόκκινους διαβόλους»!

england365.gr