Μπαπέ: "Όλη η ομάδα ήθελε να αλλάξει η σύμβαση"

Μπαπέ: "Όλη η ομάδα ήθελε να αλλάξει η σύμβαση"

Ο Κιλιάν Μπαπέ, δήλωσε πως όλη η ομάδα της εθνικής Γαλλίας ήθελε μια τροποποίηση της σύμβασης που διέπει τα συλλογικά δικαιώματα εικόνας των διεθνών και ότι μετέφερε αυτό το αίτημα, ακόμη κι εάν αυτό σημαίνει, ότι θα δεχθεί κριτική.

«Δεν είμαι εγώ, είναι όλη η ομάδα που το ήθελε. Εμένα, δεν με πειράζει να βάζω τον εαυτό μου στο επίκεντρο, ακόμη κι εάν αυτό σημαίνει ότι με επικρίνουν, εάν είναι ωφέλιμο για τους συμπαίκτες μου», σχολίασε ο Γάλλος επιθετικός στο περιθώριο της νίκης με 2-0 επί της Αυστρίας για το Nations League και πρόσθεσε: «Το να με επικρίνουν, δεν θα αλλάξει τον τρόπο που παίζω, τον τρόπο ζωής μου. Εάν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, έχω συνηθίσει να είμαι στο επίκεντρο. Όλη η ομάδα το ήθελε αυτό, νομίζω ότι όλη η ομάδα είναι χαρούμενη. Τα πράγματα αλλάζουν και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Υπενθυμίζεται, ότι την προηγούμενη Δευτέρα, ο νεαρός παγκόσμιος πρωταθλητής, είχε ανακοινώσει δημόσια, μέσω δελτίου τύπου στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), την άρνησή του να συμμετάσχει σε εκδήλωση μάρκετινγκ την Τρίτη, προκειμένου να... αναγκάσει την Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, να διαπραγματευθεί πριν από το Μουντιάλ του Κατάρ. Δράση που είχε ως αποτέλεσμα την συμφωνία της FFF, προκειμένου να διαπραγματευθεί μια αναθεώρηση «το συντομότερο δυνατό» σχετικά με τα δικαιώματα από την εικόνα των Γάλλων διεθνών.

sdna.gr