Διαρρήκτες έκλεψαν τα δύο ολυμπιακά μετάλλια

Close
Διαρρήκτες έκλεψαν τα δύο ολυμπιακά μετάλλια

Θύμα ληστείας έπεσε η τενίστρια Ελενα Βέσνινα, με τους διαρρήκτες να της αρπάζουν τα δύο μετάλλια από το Τόκιο.

Σοκαρισμένη είναι η Ελενα Βέσνινα καθώς διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της και της άρπαξαν, μεταξύ άλλων, τα δύο ολυμπιακά της μετάλλια!

Σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα «Κommersant» η Ρωσίδα τενίστρια διαπίστωσε μόλις γύρισε στο σπίτι της, ότι της είχαν κλέψει πολύτιμα κοσμήματα και τα δύο ολυμπιακά μετάλλια, το χρυσό στο διπλό στο Ρίο το 2016 και το ασημένιο στα μικτά διπλά φέτος στο Τόκιο.

«Λείψαμε μόνο λίγες ώρες. Τα μετάλλια ήταν σε μία αθλητική τσάντα, όχι σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος. Δεν τα είχα βάλει στο χρηματοκιβώτιο, γιατί ήθελα να τα δείξω στα παιδιά στο σύλλογο. Παρότι οι ληστές άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο δεν δούλεψε ο συναγερμός. Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι αντιληφθήκαμε ότι τα δύο μετάλλια είχαν κλαπεί» ανέφερε η Ρωσίδα που ελπίζει να βρεθούν τα μετάλλια.

«Θέλω να δείξω στην κόρη μου τι μπορεί να κάνει η μαμά. Ξέρετε δουλεύω για να καταφέρω να ξαναρχίσω να παίζω τένις και επειδή το θέλει ο κόσμος. Δεν επιστρέφω επειδή πρέπει. Έχω κάνει τις επιλογές μου και δεν βιάζομαι. Όλα έρχονται φυσιολογικά. Απολαμβάνω να παίζω τένις. Το τένις ποτέ δεν τέλειωσε για μένα. Είναι μέρος της ζωής μου και θα είναι πάντα. Δεν θέλω να μετανιώσω για τίποτα».

gazzetta.gr