200.000 για κάθε νίκη σε ντέρμπι, ένα εκατομμύριο για τον τίτλο

200.000 για κάθε νίκη σε ντέρμπι, ένα εκατομμύριο για τον τίτλο

Θέλει το πρωτάθλημα και το δείχνει με κάθε τρόπο! Ο λόγος για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, που τινάζει την… μπάνκα στον αέρα, χρυσώνοντας το αγωνιστικό τμήμα εν όψει της διαδικασίας των playoffs.

Έτοιμος να παίξει τα… ρέστα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός και προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος, καθώς ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» λίγα 24ωρα πριν από τη σέντρα της διαδικασίας των playoffs, βγήκε μπροστά και απέδειξε στο αγωνιστικό τμήμα από τη δική του πλευρά πόσο πολύ θέλει τον φετινό τίτλο.

Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» ανακοίνωσε σε παίκτες και προπονητή «χρυσά» πριμ για τη σειρά των πολύ δύσκολων αναμετρήσεων που θα κρίνουν τη φετινή υπόθεση – τίτλος, για την οποία ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα, αφού είναι στην πρώτη θέση, έπειτα από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε πως για κάθε νίκη σε ντέρμπι, δηλαδή κόντρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα μοιράζεται σε κάθε ματς ξεχωριστά ποσό ύψους 200.000 ευρώ! Σε ό,τι αφορά στα ματς με Βόλο και Άρη, το πριμ αυτό θα είναι στις 100.000 ευρώ, ενώ ξεχωριστή επιβράβευση ανακοίνωσε σε περίπτωση που επιτευχθεί ο τελικός στόχος, δηλαδή η κατάκτηση του τίτλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, το πριμ που προτίθεται να δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο αγωνιστικό τμήμα θα αγγίξει το ένα εκατ. ευρώ, προσθέτοντας ακόμα ένα δέλεαρ για την επίτευξη του φετινού στόχου. 

Μένει να φανεί, πλέον, πώς αυτή η κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου, παραμονές του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ μπορεί να παίξει ρόλο στην αναμέτρηση της «OPAP Arena», για την οποία υπάρχει κοινή παραδοχή ότι από το σημερινό αποτέλεσμα μπορούν να κριθούν πάρα πολλά εν όψει της συνέχειας της διαδικασίας. 

Βέβαια, επειδή έχουμε ένα κάνουμε με ένα «σπριντ» με ντέρμπι για όλες τις ομάδες, που σε σχέση με άλλες χρονιές, το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί, η διαδικασία των προβλέψεων ειδικά για τη φετινή συγκυρία είναι πολύ επικίνδυνο σπορ. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή με 61 βαθμούς και ακολουθούν ΑΕΚ με 59, Ολυμπιακός με 56 και ο ΠΑΟΚ με 54. Τη δική τους μάχη για την 5η θέση θα δώσουν Άρης και Βόλος που έχουν από 40 και 39 πόντους αντίστοιχα.

k

Sportal.gr