Έχει μείνει ΜΟΝΟ αυτό…

Ο Ομόνοια κατεβαίνοντας ουσιαστικά με εντεκάδα… ανάγκης γνώρισε την ήττα από την Δόξα εντός έδρας κλείνοντας με τον χειρότερο τρόπο τους αγώνες της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πλέον οι πράσινοι μπαίνουν στα Play Off χωρίς χειροπιαστό στόχο, μιας και το τρένο της Ευρώπης έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ. 

Η συνέχεια λοιπόν είναι πάρα πολύ δύσκολη καθώς πέραν των όσων προβλημάτων ταλανίζουν το τριφύλλι εντός και εκτός αγωνιστικού, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να δώσουν μια σειρά από πάρα πολύ δύσκολους αγώνες, έχοντας απειροελάχιστες πιθανότητες να εξασφαλίσουν προνομιούχα θέσημ χωρίς δηλαδή ουσιαστικό κίνητρο.

Αρχή λοιπόν με το παιχνίδι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Ο Ιβάιλο Πέτεφ θα έχει στην διάθεση του κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι και θα προσπαθήσει να παρατάξει την καλύτερη εντεκάδα και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτοί είναι οι Τζαϊλσον, Καντέ και Ντάρμπισαϊαρ. Πρόκειται για τρεις παίκτες οι οποίοι τράβηξαν το κουπί σε πολλά παιχνίδια. 

Η Ομόνοια οφείλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικά στα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο προς διεκδίκηση παραμόνο το γόητρο. Και μπορεί αυτό να είναι σημαντικό ως έννοια ωστόσο το χειροπιαστό είναι κάτι που της λείπει εδώ και πολλά χρόνια. Σ΄αυτά τα χρόνια έρχεται να προστεθεί και η φετινή της προσπάθεια…