Ενοποιημένη ημερίδα καλαθόσφαιρας (φώτος)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργάνωσαν χθες 26/9/2018 την Ενοποιημένη Ημερίδα Καλαθόσφαιρας, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας αθλητισμού (23-30 Σεπτεμβρίου 2018).

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» και σε αυτήν έλαβαν μέρος γύρω στους 70 αθλητές των Special Olympics Cyprus και μαθητές από το Αθλητικό Γυμνάσιο Έγκωμης «Κυριάκος Νεοκλέους».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η εξάπλωση του Ενοποιημένου Αθλητισμού όπου άτομα με και χωρίς νοητική αναπηρία συμμετέχουν σε αγώνες καλαθόσφαιρας με κύριο στόχο την κοινωνικοποίηση.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Κύριος Φοίβος Ζαχαριάδης - Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας επί θεμάτων αθλητισμού, ο Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Σωματείου Cyprus Police Torch Run Κύριος Κώστας Αυγουστή, ο Πρόεδρος της ΚΟΚ Κύριος Ανδρέας Μουζουρίδης και η Κυρία Ιωάννα Παρασκευοπούλου Εθνική Συντονίστρια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών τίμησε τους Γιατρούς, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Healthy Athletes και βρίσκονται εθελοντικά συνοδοιπόροι στο κοινό όραμα των Special Olympics προσφέροντας τις υπηρεσίες τους όποτε καλεστούν.

Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών