Η ΓΚΟΛΑΡΑ του Χρύση και ο... Κυριάκος!

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να δούμε στο Παραλίμνι.

Σήμερα στις 19:00 η Ένωση θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Αφενός η ΕΝΠ για να… ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και αφετέρου η ομάδα της Λάρνακας για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής.

Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ΑΕΚ η οποία τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει ένα εξαιρετικό σερί, αφού έχει να ηττηθεί από την Παραλιμνίτικη ομάδα από την σεζόν 2011-12.

Τότε, οι «βυσσινί» επικράτησαν και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Το πρώτο στο «ΓΣΖ» με 2-0 (Σεμέδο – Σίδνεϋ) και το δεύτερο στο «Τάσος Μάρκου» με 1-0, χάρις σε γκολάρα του Χρύση Μιχαήλ. Στις 4 Φεβρουαρίου 2012 ήταν η τελευταία νίκη της ΕΝΠ και από τότε πέρασαν σχεδόν 6 χρόνια!

Από τότε, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν άλλες 6 φορές με την ΑΕΚ να μετρά ισάριθμες νίκες με τα γκολ να είναι 13 υπέρ και 2 μόλις κατά!

**Στο τελευταίο παιχνίδι που νίκησε η Ένωση την ΑΕΚ το 2012, εκτός από τον Χρύση που ήταν παίκτης της ΕΝΠ, ο Άλεξ ήταν παίκτης της ΑΕΚ και ο νυν εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου ήταν ακόμη... μάχιμος δημοσιογράφος και κάλυπτε το ρεπορτάζ γηπέδου για λογαριασμό της Cytavision!