Νέο βατερλώ της Ρεάλ στο Μεστάγια! (στιγμιότυπα)

Η Βαλένθια έκανε ότι ήθελε την Ρεάλ Μαδρίτης που γνώρισε την 9η φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα και περιμένει πως και πως να τελειώσει μία καταστροφική σεζόν.

Η μία, σπάει όλα τα ρεκόρ συλλόγου με 17 επίσημα παιχνίδια δίχως ήττα και τρέχει με φόρα για να κλέψει την τέταρτη θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Η άλλη, περιμένει πως και πως να τελειώσει μία απόλυτα αποτυχημένη σεζόν, με την Ρεάλ Μαδρίτης να μην μπορεί να πάει ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα από την τρίτη θέση.

Οι «νυχτερίδες» από το 30ό λεπτό και μετά έχασαν ευκαιρίες με το τσουβάλι, με τον Κέιλορ Νάβας να είναι ο κορυφαίος παίκτης της «βασίλισσας» που παρέπαιε. Ωστόσο, ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο δυνατό σουτ του Γκέδες που έκανε το 1-0 λίγο πριν το ημίχρονο (35’).

Η Βαλένθια έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι, με τους Κάρλος Σολέρ (53’, Ροντρίγκο (61’) να χάνουν κλασικές ευκαιρίες, με τον Γκαράι να «τελειώνει» το παιχνίδι λίγο πριν το τέλος (83’, 2-0), με την Ρεάλ Μαδρίτης να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Μπενζεμά για το τελικό 2-1.