Προτάθηκαν ξανά Ρολάντο και Μπρίτος στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί ουκ ολίγες περιπτώσεις για την ενίσχυση της άμυνάς του και κοιτάζει ακόμη και περιπτώσεις... γνώριμων παικτών να του προτείνονται.

Σύμφωνα με το «Φώς», οι «ερυθρόλευκοι» εσχάτως εξετάζουν ξανά τις περιπτώσεις των Ρολάντο και Μιγκέλ Μπρίτος. Ο πρώτος έχει περάσει μια γεμάτη καριέρα σε Μαρσέιγ, Πόρτο, Ίντερ, Νάπολι και Άντερλεχτ, φεύγοντας ως ελεύθερος από την πρώτη, στην οποία αγωνιζόταν φέτος. Ο ίδιος έχει προταθεί αρκετές φορές στους Πειραιώτες και μπορεί να τσεκάρουν αυτή την φορά πιο σοβαρά την περίπτωσή του, τη στιγμή που έχει προτάσεις από Μπράγκα και Μπελενένσες, αλλά ψάχνει μια ομάδα με υψηλές βλέψεις εντός κι εκτός συνόρων.

Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και στην περίπτωση του Μπρίτος. Ο ίδιος έχει μείνει ελεύθερος από τη Γουότφορντ, στην οποία δεν υπολογιζόταν. Ο παίκτης αυτός απασχολεί τον Ολυμπιακό τα τελευταία δύο καλοκαίρια και βρίσκεται στα υπ' όψιν της ελληνικής ομάδας, χωρίς να αποκλείεται κάποια κίνηση, αν εκείνες που βρίσκονται σε προτεραιότητα «ναυαγήσουν».