"Μάχη" ανάμεσα σε Σίτι και Άρσεναλ

"Μάχη" ανάμεσα σε Σίτι και Άρσεναλ

Μία εξαιρετική χρονιά διανύει ο Μάρτιν Όντεγκααρντ, που δείχνει ότι έχει ανεβάσει το επίπεδο του, με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα, επτά εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει δύο τέρματα και δώσει δύο τελικές πάσες. Έτσι όπως είναι λογικό ο παίκτης που ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρχίσει και προσεγγίζει το ενδιαφέρον αρκετών… μεγάλων της Ευρώπης.

Σύμφωνα λοιπόν με τον αγγλικό τύπο, ο Όντεγκααρντ ενδιαφέρει έντονα τόσο την Άρσεναλ αλλά και τη Μάντσεστερ Σίτι που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο, αφού η «Βασίλισσα» έχει επενδύσει πολλά πάνω του αν και δεν έχει αγωνιστεί αρκετά με τη φανέλα της στο παρελθόν. Μάλιστα, τονίζεται ότι για να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση για τον Νορβηγό, θα πρέπει αυτή να ξεκινάει κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί,  ότι την περίπτωση του 20χρονου ποδοσφαιριστή εξετάζει και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο σίγουρα δεν μπορεί να φτάσει σε αυτά τα χρηματικά δεδομένα.

sportime.gr