"Αν υπάρχουν ένοχοι ας τους πουν ονομαστικά"

Μετά τον Πανίκο Ξιούρουππα, τον Δημήτρη Ιωάννου, το Νίκο Παναγιώτου και τον Πάμπο Πίττα, το www.kerkida.net μίλησε και με τον Άριστο Αριστοκλέους σχετικά με τις δηλώσεις του Αντρέα Μιχαηλίδη για το παιχνίδι με την Βουλγαρία το 1996...

Αρχικά το σχόλιό του: "Εγώ τότε ήμουν μόνο 21 χρόνων, ήταν από τις πρώτες μου συμμετοχές στην Εθνική. Η προσπάθειά μου ήταν να παίζω όσο καλύτερα μπορούσα, ούτε ήξερα τι σημαίνει αυτό το πράγμα (σ.σ εννοεί το στήσιμο αγώνων). Από την στιγμή που λέχθηκε πως έγινε αυτό, το καλύτερο είναι να ξεδιαλύνουν τι έγινε και να μπουν σε διαδικασία ονομάτων γιατί είναι κρίμα και άδικο να καταδικάζονται όλοι χωρίς να υπάρχει λόγος. Αν κάποιοι έχουν τα κότσια να μιλούν για στημένα παιχνίδια, ας τα πουν ονομαστικά. Γιατί το λένε μετά από 20 χρόνια και τους παίρνει όλους το κολάνι; Αμαυρώνεται το όνομα όλων των παικτών χωρίς να είναι μπλεγμένοι. Αν υπάρχουν ένοχοι, ας τους βρουν και να τους πουν ονομαστικά".

Αν θυμάται τι διαδικασία ακολουθήθηκε τότε: "Εγώ θυμάμαι πως τότε κλήθηκαν ποδοσφαιριστές και άλλοι άνθρωποι να δώσουν καταθέσεις. Απ' εκεί και πέρα αν βγήκε πόρισμα και τι λέει, δεν ξέρω. Εγώ πάντως δεν είχα κληθεί για κατάθεση".

** Έγινε προσπάθεια να επικοινωνήσουμε και με άλλους ποδοσφαιριστές που είχαν παίξει τότε στο ματς αλλά δεν κατέστη δυνατό.