"Ο Μιχαηλίδης προσπαθεί να στιγματίσει κάποια άτομα - Να μιλήσει με αποδείξεις"

Με αφορμή τις χθεσινές καταγγελίες του Ανδρέα Μιχαηλίδη σε δηλώσεις του στον supersport - fm σχετικά με το περιβόητο παιχνίδι της Εθνικής με την Βουλγαρία, η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net επικοινώνησε με παλαίμαχους διεθνείς που ήταν στην αποστολή του εν λόγω αγώνα για να σχολιάσουν...

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Σίγουρα είναι λυπηρό. Προσπαθεί να στιγματίσει κάποια άτομα. Έγιναν δικαστικές έρευνες, μπορούσαν να πουν κάτι παραπάνω. Αντί να βγάλουν πόρισμα, έκλεισαν την υπόθεση στα συρτάρια, είναι κάτι που το έχουμε βάρος μέχρι σήμερα. Υπήρχαν τρεις δικαστές, ρώτησαν αν συνέβη παράξενο, αν είχαμε επικοινωνία και τίποτα άλλο. Μας είπαν αν προκύψει κάτι θα μας ενημερώσουν. Αν είχαν πληροφορίες και ευσταθούσαν θα την είχε πληρώσει ο οποιαδήποτε εύκολα.

Θυμάμαι κάλεσαν έναν – έναν όλους, ακόμα και τους εκτός εντεκάδας και μας ρώτησαν αν είχαμε επικοινωνία για τέτοιο θέματα πριν το παιχνίδι. Εγώ δεν διέκρινα κάτι, προκαλώ τον οποιοδήποτε να κάτσει να δει το βίντεο.

Είναι λυπηρό, ο κύριος Μιχαηλίδης προσπάθησε να  εντυπωσιάσει. Είχε υποχρέωση αν είχε στοιχεία να ξεσκεπάσει οποιονδήποτε σαν ομοσπονδιακός προπονητής που ήταν». 

ΠΑΝΙΚΟΣ ΞΙΟΥΡΟΥΠΠΑΣ

«Δεν έχω να πω κάτι. Δεν ήμουν απ’ την αρχή στην ομάδα, κλήθηκα την τελευταία στιγμή λόγω τραυματισμού του Κλίμη.

Προκαλώ τον κύριο Μιχαηλίδη να μιλήσει με αποδείξεις. Ξέρω ότι έγινε σάλος, αλά αφού ο ίδιος λέει ξέρει σίγουρα κα αφού λέει ότι κάποιοι φόρεσαν άδικα το εθνόσημο ας πει ονόματα. Αφού έχει τα κότσια, ας μιλήσει με ονόματα».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

«Για το συγκεκριμένο θέμα έγιναν δίκες πριν τόσα χρόνια και δεν αποδείχθηκε κάτι. Από τη στιγμή που τα στοιχεία δεν έδειξαν κάτι γιατί να ξύνουμε παλιές πληγές; Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούμε θέματα και να πληγώνουμε το ίδιο μας το ποδόσφαιρο».

ΠΑΜΠΟΣ ΠΙΤΤΑΣ 

«Τα είπε ο προπονητής. Όταν ήταν βραστό το σίδερο δεν έκαναν τίποτε.. Τώρα τι γυρεύουμε; Ψύλλους στα άχυρα;

Υπάρχει το βίντεο για να δείτε. Βάζω το τέρμα πανηγυρίζω μαζί με άλλους συμπαίκτες και ορισμένοι τραβούσαν τα μαλλιά τους. Γύρισαν από την άλλη. Είχε 6-7 παιδιά μαζί με εμένα που παλέψαμε…»

** Έγινε προσπάθεια να επικοινωνήσουμε και με άλλους ποδοσφαιριστές που είχαν παίξει τότε στο ματς αλλά δεν κατέστη δυνατό.