Προστασια Προσωπικων Δεδομενων

Close

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ DIGITAL TREE MEDIA
 
 
Η προστασία των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς!

 
Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εφεξής «η Πολιτική») και γνωρίστε πώς η εταιρεία DIGITAL TREE MEDIA LTD, με έδρα στην οδό Μιχαήλ Καραολή 8, Κτίριο Ανεμόμυλος, 3ος όροφος, Λευκωσία, 1095, Κύπρος, ως Yπεύθυνη Eπεξεργασίας Δεδομένων, συλλέγει, χρησιμοποιεί και γενικά επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε ή χρησιμοποιείτε τους ιστότοπούς της ή τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσής της.
Η εταιρεία Digital Tree Media Ltd και όλες οι θυγατρικές και/ή συνδεδεμένες εταιρείες της εφεξής καλούμενες «εμείς», «εμάς» ή «μας», δεσμεύεται για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που διατηρεί, με ανοιχτό και διαφανή τρόπο και σε πλήρη συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Κανονισμός 2016/679) (εφεξής «ο Κανονισμός») και με τη νομοθεσία που ισχύει στην Κύπρο, η οποία προβλέπει την Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων αυτών Νόμος του 2018 (Νόμος 125 (Ι)/2018), που διέπει τη συλλογή και επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων Ατόμων.
Ως εκ τούτου, έχουμε αναπτύξει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου η οποία διέπει την συλλογή, χρήση, αποκάλυψη, μεταφορά και φύλαξη προσωπικών δεδομένων. Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τις πρακτικές απορρήτου μας με σκοπό την κατανόηση των πολιτικών μας σχετικά με τα δεδομένα σας και πως θα τα αντιμετωπίσουμε. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
 
Οι ιστότοποί μας

Η εταιρεία Digital Tree Media Ltd προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών δημιουργώντας ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο διαδικτυακών ειδήσεων και άλλες υπηρεσίες μέσων ενημέρωσης:

  • Ο ιστότοπος www.kerkida.net είναι o νούμερο ένα ιστότοπος στη Κύπρο που παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη όλων των αθλητικών διοργανώσεων μέσω ρεπορτάζ και οπτικοακουστικού υλικού.

  • Ο ιστότοπος www.offsite.com.cy είναι μια πύλη ειδήσεων αφοσιωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων, αντικειμενικών, άμεσων και εις βάθος πληροφοριών.

  • Ο ιστότοπος www.brief.com.cy είναι αφιερωμένος στη παροχή ενημερωμένης και ανεξάρτητης δημοσιογραφίας σε εξειδικευμένο κοινό, παρέχοντας τις τελευταίες ειδήσεις της τοπικής και παγκόσμιας οικονομίας, με καθημερινές ενημερώσεις σχετικά με τη πολιτική, τα κρυπτονομίσματα, τα ενεργειακά θέματα και ιστολόγια απόψεων.

  • Ο ιστότοπος www.mylife.com.cy γιορτάζει τη ζωή και το στυλ της σύγχρονης γυναίκας μέσα από έναν ξεχωριστό φακό. Τα θέματά μας κυμαίνονται ανάμεσα στη μόδα και τη μαγειρική την υγεία και την ομορφιά.

  • Ο ιστότοπος  www.car.com.cy διευθύνεται από μια αφοσιωμένη ομάδα αποτελούμενη από γνώστες και εξαιρετικά έμπειρους Κύπριους δημοσιογράφους μηχανοκίνητων οχημάτων και είναι η ιστοσελίδα που πρέπει να επισκεφθείτε για εξειδικευμένα θέματα μηχανοκίνησης. Η ομάδα μας ερευνά συνεχώς τις σύγχρονες τάσεις, παρέχοντας την πιο πρόσφατη πληροφόρηση.
  •  Ο ιστότοπος www.avant-garde.com.cy προσφέρει μια επισκόπηση των παγκόσμιων και τοπικών γεγονότων, των νέων προσώπων, ενδιαφέρων εκδηλώσεων και πανέμορφων τοποθεσιών για να εξερευνήσετε.

  • Ο ιστότοπος www.digitaltv.com.cy είναι μια διαδικτυακή τηλεόραση η οποία προσφέρει ζωντανό (live) και κατ’ απαίτηση περιεχόμενο επικεντρωμένο στην κάλυψη ειδήσεων, προγραμμάτων γενικής ψυχαγωγίας, εκπαιδευτικών και οικογενειακών προγραμμάτων σε μια πρωτότυπη και εύκολα αναλώσιμη μορφή, που αντικατοπτρίζει το ρυθμό του σύγχρονου ψηφιακού κόσμου. 


 
Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου εφαρμόζεται στα Δεδομένα που συλλέγουμε:

  • Απευθείας από εσάς όταν επικοινωνείτε μαζί μας

  • Απευθείας από εσάς όταν κάνετε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο ή/και στην προώθηση ενημερώσεών μας

  • Μέσω της χρήσης των ιστοσελίδων μας από εσάς, όπως μέσω cookies 

  • Μέσω των σελίδων Κοινωνικών Δικτύων μας

  • Κατευθείαν από εσάς όταν συμμετέχετε σε εταιρικούς διαγωνισμούς μέσω των ιστότοπών μας και των κοινωνικών δικτύων μας

  • Μέσω τρίτων στη συνήθη εκτέλεση των εργασιών της εταιρείας μας με σκοπό την παροχή της υπηρεσίας που ζητήσατε


Οι ιστότοποί μας μερικές φορές ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους σε τρίτες ιστοσελίδες και υπηρεσίες, οι οποίες δεν ελέγχονται από εμάς. Αυτοί οι ιστότοποι έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η εταιρεία Digital Tree Media Ltd για τους Όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών που ακολουθούν αυτοί οι ιστότοποι.

 
Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε διάφορους τύπους δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των Δεδομένων από τα οποία μπορούν να αναγνωριστούν τα υποκείμενα ("Προσωπικά Δεδομένα" σημαίνει οποιαδήποτε Δεδομένα που σχετίζονται με ένα φυσικό πρόσωπο που ταυτοποιείται ή μπορεί να προσδιοριστεί («υποκείμενο δεδομένων») ένα φυσικό πρόσωπο που μπορεί να προσδιοριστεί είναι εκείνο που μπορεί να προσδιοριστεί , άμεσα ή έμμεσα, ιδίως με αναφορά σε ένα αναγνωριστικό όπως ένα όνομα, έναν αριθμό αναγνώρισης, δεδομένα τοποθεσίας, ένα διαδικτυακό αναγνωριστικό ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που αφορούν τη φυσική, φυσιολογική, γενετική, διανοητική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα αυτού του φυσικού προσώπου). 
Τέτοια δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση και τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό επικοινωνίας, καθώς και άλλα δεδομένα που σχετίζονται με cookies, διαδικτυακά αναγνωριστικά, δημογραφικά στοιχεία και άλλα (διαδικτυακά) δεδομένα επικοινωνίας κλπ., πάντα αναφορικά με τη σχέση που έχουμε μαζί σας. 
 
 
Σκοπός για τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Γενικά, ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:
 

  • Επικοινωνία μαζί σας προς απάντηση των αιτημάτων, των παραπόνων και των αποριών σας

  • Για να σας παρέχουμε το ενημερωτικό δελτίο μας σύμφωνα με την εγγραφή σας στην υπηρεσία ενημερωτικών δελτίων μας

  • Για να σας προωθούμε ενημερώσεις σύμφωνα με την συγκατάθεσή σας

  • Για την βελτίωση των υπηρεσιών μας και την ανάλυση της χρήσης των ιστοσελίδων μας μέσω αναλυτικών και στατιστικών στοιχείων όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας, μετά την ανωνυμοποίηση των δεδομένων σας.

  • Για στοχευμένες διαφημίσεις μετά από τη ρητή συγκατάθεσή σας 

  • Για τον εντοπισμό, την πρόληψη και αντιμετώπιση πραγματικής ή ενδεχόμενης απάτης, παράνομων δραστηριοτήτων ή παραβίασης της πνευματικής ιδιοκτησίας

  • Για την επιβολή των όρων και των προϋποθέσεών μας και της συμμόρφωσης με τις νομικές μας υποχρεώσεις όπως αυτές απορρέουν από τους ισχύοντες νόμους ή τις ρυθμιστικές αρχές μας,

  • Για οποιοδήποτε άλλο σκοπό με την συγκατάθεσή σας.


 
Αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων

Δεν κοινοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους εκτός ως αναφέρεται παρακάτω:

  • Συνεργάτες. Κοινοποιούμε Προσωπικά Δεδομένα στις θυγατρικές μας και στους συνεργάτες μας στο βαθμό που αυτό απαιτείται για τους σκοπούς που παρείχατε τα δεδομένα ή στο βαθμό που έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.

  • Πάροχοι Υπηρεσιών. Προς τους εξουσιοδοτημένους πάροχους υπηρεσιών μας (Επεξεργαστές Δεδομένων) οι οποίοι εκτελούν εκ μέρους μας συγκεκριμένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών για σκοπούς παροχής των υπηρεσιών που ζητήσατε από εμάς, της διαχείρισης και της ασφάλειας πελατών. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα που απαιτούνται για την εκτέλεση των λειτουργιών τους αλλά δεν τους επιτρέπεται η κοινοποίηση ή η χρήση αυτών των δεδομένων για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς. Έχουμε λάβει όλα τα εύλογα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι συμμορφώνονται με τους ισχύοντες κανονισμούς προστασίας δεδομένων, όπως είναι η υπογραφή δεσμευτικών Συμφωνιών Προστασίας Δεδομένων.

  • Νόμιμοι διάδοχοι. Σε αγοραστή ή άλλο διάδοχο σε περίπτωση συγχώνευσης, εκποίησης, αναδιάρθρωσης, αναδιοργάνωσης, διάλυσης ή άλλης πώλησης ή μεταφοράς ορισμένων ή όλων των περιουσιακών στοιχείων μας, είτε ως συνεχιζόμενη δραστηριότητα είτε ως μέρος της πτώχευσης, εκκαθάρισης ή παρόμοιας διαδικασίας, στα οποία προσωπικά δεδομένα που κατέχονται είναι μεταξύ των μεταβιβαζόμενων περιουσιακών στοιχείων. Σε περίπτωση τέτοιας πώλησης ή μεταβίβασης, θα καταβάλουμε εύλογες προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι η οντότητα στην οποία μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα τα χρησιμοποιεί με τρόπο που συνάδει με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. 


Αποκαλύπτουμε επίσης τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε άλλα τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων αρχών, δικαστηρίων ή άλλων δημόσιων φορέων:

  • Σε απάντηση σε κλήτευση ή παρόμοιο αίτημα διερεύνησης, δικαστική απόφαση ή άλλη δικαστική ή διοικητική εντολή, ή αίτημα συνεργασίας από την επιβολή του νόμου ή από άλλη κυβερνητική υπηρεσία · να θεσπίσουμε ή να ασκήσουμε τα νομικά μας δικαιώματα · να υπερασπιστεί εναντίον νομικών αξιώσεων · να συμμορφωθείτε με την ισχύουσα νομοθεσία ή να συνεργαστείτε με την επιβολή του νόμου, τις κυβερνητικές ή ρυθμιστικές υπηρεσίες · ή για την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων της Ιστοσελίδας μας ή άλλων συμφωνιών ή πολιτικών. ή όπως άλλως απαιτείται από το νόμο (συμπεριλαμβανομένης της απάντησης σε οποιοδήποτε κυβερνητικό ή κανονιστικό αίτημα). Σε τέτοιες περιπτώσεις, ενδέχεται να εγείρουμε ή να παραιτηθούμε από οποιαδήποτε νομική ένσταση ή δικαίωμα που έχουμε στη διάθεσή μας, κατά την αποκλειστική διακριτική μας ευχέρεια.

  • Στο βαθμό που είναι απαραίτητη η αποκάλυψη σε σχέση με προσπάθειες διερεύνησης, πρόληψης, αναφοράς ή ανάληψης άλλων ενεργειών σχετικά με παράνομη δραστηριότητα, υποψία απάτης ή άλλη παράβαση · να προστατεύσουμε και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια της εταιρείας μας, των χρηστών μας, των υπαλλήλων μας ή άλλων. για τη διατήρηση και προστασία της ασφάλειας και της ακεραιότητας της Ιστοσελίδας ή της υποδομής μας.


Ενδέχεται να αποκαλύψουμε συγκεντρωτικά δεδομένα για υποκείμενα και Δεδομένα που δεν προσδιορίζουν κανένα άτομο, χωρίς περιορισμό. Συγκεκριμένα, ενδέχεται να μεταφέρουμε μη Προσωπικά Δεδομένα και να τα επεξεργαστούμε εκτός της χώρας διαμονής σας. Ενδέχεται να συνδυάσουμε μη Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε με επιπλέον Μη Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται από άλλες πηγές.  Ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε αυτά τα συγκεντρωτικά δεδομένα σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων συμβούλων, διαφημιζόμενων και επενδυτών, με σκοπό τη διεξαγωγή γενικής επιχειρηματικής ανάλυσης.
 
Πώς αποθηκεύουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Τα Δεδομένα που συλλέγουμε σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, αποθηκεύονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία με ασφάλεια στην Κύπρο ή/και σε απομακρυσμένες περιπτώσεις σε Χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  
 
Διατήρηση Προσωπικών Δεδομένων

Η περίοδος για την οποία διατηρούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα που είναι απαραίτητα για σκοπούς συμμόρφωσης και επιβολής του νόμου ποικίλλει και εξαρτάται από τη φύση των νομικών μας υποχρεώσεων και αξιώσεων σε κάθε περίπτωση. 
 
Στο βαθμό που έχουμε συλλέξει τα Προσωπικά σας Δεδομένα για άλλους σκοπούς όπως αναφέρεται στην παρούσα Πολιτική, διατηρούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για όσο διάστημα έχετε ενεργή σχέση μαζί μας, όπως απαιτείται για να σας παρέχουμε τις αντίστοιχες υπηρεσίες μας και σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με συγκεκριμένη περίοδο διατήρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].
 
Νομικό υπόβαθρο για τη Συλλογή, Χρήση και Αποκάλυψη των Προσωπικών σας Δεδομένων

Υπάρχουν διαφορετικά νομικά υπόβαθρα στα οποία στηριζόμαστε για τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των Προσωπικών σας Δεδομένων, και συγκεκριμένα:

  • Συγκατάθεση: Βασιζόμαστε στην συγκατάθεσή σας για τη χρήση (i) των Προσωπικών σας Δεδομένων για σκοπούς μάρκετιγκ και διαφήμισης, (ii) των Προσωπικών σας Δεδομένων για άλλους σκοπούς όταν ζητούμε τη συγκατάθεσή σας και για τους οποίους ο σκοπός της επεξεργασίας δεν σχετίζεται στις υπηρεσίες που εμείς σας προσφέρουμε.

  • Εκτέλεση σύμβασης: Η χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων για σκοπούς παροχής των υπηρεσιών, της διαχείρισης πελατών και της λειτουργικότητας και της ασφάλειας, όπως περιγράφεται παραπάνω, είναι απαραίτητη για την εκτέλεση των υπηρεσιών που σας παρέχονται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας και σύμφωνα με οποιαδήποτε άλλη σύμβαση που έχετε μαζί μας. 

  • Συμμόρφωση με τη νομική υποχρέωση: Μας δίδεται το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα στον βαθμό που απαιτείται για να συμμορφωνόμαστε με τη νομική υποχρέωση στην οποία είμαστε υποκείμενοι.

  • Προστασία των ζωτικών σας συμφερόντων: Η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι απαραίτητη για την προστασία των ζωτικών σας συμφερόντων, εάν είστε ζωτικά ή νομικά ανίκανοι να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. 

  • Προστασία των νόμιμων συμφερόντων μας: Η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκουμε εμείς ή τρίτοι, εκτός εάν τα συμφέροντα αυτά παρακάμπτονται από τα συμφέροντά σας ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες που απαιτούν προστασία των προσωπικών δεδομένων, ιδίως όταν το υποκείμενο σε δεδομένα πρόσωπο είναι ένα παιδί. 


 
Πως προστατεύουμε την Ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων

Λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας (συμπεριλαμβανομένων των φυσικών, ηλεκτρονικών και διαδικαστικών μέτρων) για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, παράνομη χρήση, παρέμβαση, τροποποίηση ή αποκάλυψη σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κανονισμού. Για παράδειγμα, μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα και μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο για επιτρεπόμενες επιχειρηματικές λειτουργίες.  Επιπλέον, έχουμε εκπαιδεύσει τους υπαλλήλους μας για τον τρόπο χειρισμού, διαχείρισης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, εφαρμόσαμε αναβαθμισμένα τεχνικά μέτρα και μετασχηματίσαμε τις πολιτικές και τις διαδικασίες μας με τρόπο που θα συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.
 
Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένου της δημιουργίας προφίλ
 
Διατηρούμε το δικαίωμα χρήσης αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων στις ακόλουθες περιπτώσεις: όταν κρίνεται απαραίτητο για την παροχή υπηρεσιών σε εσάς, με τη γραπτή, ρητή συγκατάθεσή σας και εάν έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων σας. 
 
Επιλογές σχετικά με το Πως Συλλέγουμε, Χρησιμοποιούμε και Αποκαλύπτουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Προσπαθούμε να σας παρέχουμε επιλογές σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα που μας παρέχετε.
Όταν συνεργάζεστε μαζί μας, ενδέχεται να σας δοθεί η επιλογή εάν θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενημερωτικά δελτία ή διαφημιστικό υλικό σχετικά με τις υπηρεσίες μας, τις βελτιώσεις, την απόδοση, τις ειδικές προσφορές ή που περιέχουν ειδικές διανομές περιεχομένου από εμάς. Εάν συναινέσετε και ακόμη και αργότερα, αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε εμπορικά ή διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ενημερωτικά δελτία από εμάς, θα πρέπει να επωφεληθείτε από τον μηχανισμό κατάργησης εγγραφής που αναφέρεται στην ισχύουσα ανακοίνωση ή να μας υποβάλετε το αίτημά σας μέσω email. Ενδέχεται να χρειαστούν έως και τριάντα ημέρες για να επεξεργαστούμε ένα αίτημα εξαίρεσης.
Εάν παρείχατε Προσωπικά Δεδομένα, μπορείτε να τερματίσετε τη σχέση σας με εμάς ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με την πρόβλεψη της μεταξύ μας συμφωνίας ή δέσμευσης. Εάν επιλέξετε να το κάνετε, τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα διαγραφούν σύμφωνα με την πολιτική διατήρησής μας.
 
Με την επιφύλαξη των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα όσον αφορά τα Προσωπικά σας Δεδομένα: (Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα δικαιώματα δεν είναι απόλυτα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, υπόκεινται σε όρους όπως ορίζονται από το νόμο):

  • Δικαίωμα πρόσβασης - Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που διατηρείται και υποβάλλεται σε επεξεργασία από την εταιρεία μας.

  • Δικαίωμα Διόρθωσης - Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση τυχόν ελλιπών ή/και ανακριβών Προσωπικών Δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.

  • Δικαίωμα Διαγραφής - Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων μόνο εάν ισχύει ένας από τους ακόλουθους λόγους:

  1. Εάν τα προσωπικά δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν σε επεξεργασία.

  2. Εάν η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας και έχετε αποσύρει αυτήν τη συγκατάθεση (στην οποία βασίζεται η επεξεργασία) σύμφωνα με τα άρθρα 6.1.α και 9.2.α του κανονισμού και εάν δεν ισχύει άλλη νομική βάση, για επεξεργασία.

  3. Εάν έχετε αντίρρηση για επεξεργασία σύμφωνα με το άρθρο 21.1 του κανονισμού και δεν υπάρχουν επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για επεξεργασία.

  4. Εάν τα προσωπικά δεδομένα έχουν υποστεί επεξεργασία παράνομα.

  5. Εάν τα Προσωπικά Δεδομένα πρέπει να διαγραφούν σύμφωνα με μια νομική υποχρέωση σύμφωνα με το δίκαιο της Ένωσης στο οποίο υπόκειται η εταιρεία μας.

  6. Εάν τα προσωπικά δεδομένα έχουν συλλεχθεί σε σχέση με τη διάταξη που αναφέρεται στο άρθρο 8.1 του Κανονισμού.

  • Δικαίωμα Εναντίωσης - Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων ανά πάσα στιγμή και για λόγους που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη κατάσταση, εκτός εάν υπάρχουν επιτακτικοί νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία που υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας. 

  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας - Διατηρείτε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων, ώστε να μην μπορούμε πλέον να επεξεργαστούμε τα συγκεκριμένα Δεδομένα έως ότου αρθεί ο περιορισμός (για παράδειγμα, τα δεδομένα έχουν διορθωθεί).

  • Δικαίωμα στη Φορητότητα Δεδομένων - Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία έχετε παράσχει στην εταιρεία μας.  Αυτά τα δεδομένα θα σας δοθούν σε μορφή που είναι δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανή και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχετε επίσης το δικαίωμα να μας ζητήσετε να στείλουμε τα Δεδομένα σε άλλον οργανισμό, υπό την προϋπόθεση ότι μια τέτοια μεταφορά είναι τεχνικά εφικτή.

  • Δικαίωμα Εναντίωσης και Αυτοματοποιημένης Ατομικής Λήψης Αποφάσεων (συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ) - Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μην λάβουμε καμία απόφαση, σχετικά με εσάς, μόνο με βάση την αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ, μόνο στην περίπτωση που νομικές ή σημαντικές συνέπειες για εσάς.


Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το είδος των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς ή εάν θέλετε να ασκήσετε κάποιο δικαίωμα για τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε γραπτό αίτημα στο email [email protected] ή στην ταχυδρομική διεύθυνση που παρέχεται στο κάτω μέρος αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.  Διατηρούμε, ωστόσο, το δικαίωμα να απορρίψουμε τυχόν αιτήματα πρόσβασης ή για επιβολή περιορισμών ή άλλων αξιώσεων, εάν αυτό απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.
 
 
Χρήση των Ιστοσελίδων μας από Παιδιά

Οι ιστότοποί μας δεν απευθύνονται σε άτομα κάτω των 16 ετών (για τους Κύπριους πολίτες είναι κάτω των 14 ετών). Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά στοιχεία από παιδιά. Εάν αντιληφθούμε ότι ένα παιδί κάτω από την καθορισμένη ηλικία, μας παρείχε προσωπικά στοιχεία, θα λάβουμε μέτρα για τη διαγραφή αυτών των πληροφοριών. Εάν αντιληφθείτε ότι ένα παιδί, μας παρείχε προσωπικά στοιχεία, επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παρακάτω.
 
 
Προσωπικά Δεδομένα στη Δημοσιογραφία
 
Η εταιρεία Digital Tree Media Ltd μέσω των ιστότοπων και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης δύναται να δημοσιεύει προσωπικά δεδομένα ως μέρος των δημοσιογραφικών της σκοπών, σύμφωνα με το άρθρο. 85 του ΓΚΠΔ, για το δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης και πληροφόρησης, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας για δημοσιογραφικούς σκοπούς και για σκοπούς ακαδημαϊκής, καλλιτεχνικής ή λογοτεχνικής έκφρασης. 
 
 
Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας

Ενδέχεται να τροποποιήσουμε ή να αναθεωρήσουμε την Πολιτική Απορρήτου μας κατά καιρούς. Παρόλο που ενδέχεται να προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε όταν γίνουν σημαντικές αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, αναμένεται από εσάς να ελέγχετε περιοδικά την πιο ενημερωμένη έκδοση που βρίσκεται στον ιστότοπό μας, έτσι ώστε να γνωρίζετε τυχόν αλλαγές, καθώς είναι δεσμευτικές για εσάς .
Εάν αλλάξουμε κάτι στην πολιτική απορρήτου μας, η ημερομηνία αλλαγής θα αντικατοπτρίζεται στην "τελευταία ημερομηνία τροποποίησης" πιο κάτω. Συμφωνείτε ότι θα ελέγχετε περιοδικά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και θα ανανεώνετε τη σελίδα όταν το κάνετε αυτό. Συμφωνείτε όπως σημειώνετε την ημερομηνία της τελευταίας αναθεώρησης στην Πολιτική Απορρήτου μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο, μετά που μια τροποποιημένη έκδοση της Πολιτικής Απορρήτου είναι διαθέσιμη από εμάς, με τρόπο που μπορείτε εύκολα να το παρατηρήσετε, αναγνωρίζετε έτσι αυτήν την τροποποίηση.
 
Χωρίς Δικαιώματα Τρίτων

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου δεν δημιουργεί δικαιώματα επιβληθείσα από τρίτα μέρη ή δεν απαιτεί αποκάλυψη οποιονδήποτε προσωπικών δεδομένων που σχετίζονται με χρήστες του Ιστότοπου.
 
Καμία Απόδοση χωρίς σφάλματα

Δεν εγγυόμαστε την απόδοση χωρίς σφάλματα σύμφωνα με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Θα καταβάλουμε εύλογες προσπάθειες για να συμμορφωθούμε με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και θα λάβουμε άμεσα διορθωτικά μέτρα όταν περιέλθει εις γνώση μας τυχόν αποτυχία συμμόρφωσης με την Πολιτική Απορρήτου μας. Δεν θα θεωρούμαστε υπεύθυνοι για τυχόν τυχαίες, παρεπόμενες ή τιμωρητικές αποζημιώσεις που σχετίζονται με αυτήν την πολιτική απορρήτου. 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ή τις πρακτικές μας σχετικά με τη διαχείριση δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].
 Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση Μιχαήλ Καραολή 8, Κτίριο Ανεμόμυλος, 3ος όροφος, Λευκωσία, 1095, Κύπρος, τηλέφωνο + 357-22396999
 
Υποβολή παραπόνου
 
Εάν πιστεύετε ότι οι ανησυχίες σας αναφορικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ή οποιουδήποτε από τα δικαιώματα προστασίας των δεδομένων σας δεν έχει αντιμετωπιστεί από εμάς, έχετε το δικαίωμα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] και να υποβάλετε παράπονο. Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στο Γραφείο του Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.dataprotection.gov.cy
 
 
Τελευταία ημερομηνία τροποποίησης  στις 14/6/2021