«Αν κερδίσει η Ανόρθωση δεν έχουμε ελπίδες»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision o ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Τσαμπούρης μετά την οδυνηρή ήττα από τη Δόξα. 

«Δύσκολη βράδια… Είναι δύσκολη στιγμή για μας και οφείλουμε ένα μεγάλο συγγνώμη γιατί δεν φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών. Τα αίτια είναι πάρα πολλά για να μιλήσουμε αυτή την στιγμή.  Όταν βρίσκεσαι νωρίς στο σκορ 0-2 και πρέπει να γυρίσεις ένα παιχνίδι  απέναντι σε μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς είναι δύσκολο. Όπως είπα δεν φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών και οι όποιες αναλύσεις πάνω τώρα δεύτερη μοίρα», τόνισε αρχικά και συνέχισε... 

«Ουσιαστικά αν κερδίσει αύριο η Ανόρθωση δεν θα έχουμε μαθηματικά ελπίδες. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και δύσκολες στιγμές. Από αυτές πρέπει να βγεις πιο δυνατό. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια της κανονικής σεζόν και άλλα δέκα παιχνίδια. Πρέπει μόνοι μας να αλλάξουμε το κλίμα. Εμείς φέραμε τα πράγματα εδώ που είναι και εμείς πρέπει να το αντιστρέψουμε. Δεν είναι αυτές οι δυνατότητες της ομάδας». 

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της Bet on Alfa