Βραβεύτηκαν οι Καλύτεροι για την χρονιά που μας πέρασε

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στο CIIM  στην Λευκωσία οι απονομές των Καλύτερων Ομάδων και Μπόουλερς της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015  του Επαρχιακού Σωματείου Μπόουλινγκ Κερύνειας. 

Απονεμήθηκαν Έπαθλα στην Πρωταθλήτρια Δευτεραθλήτρια και Τριταθλήτρια ομάδα του Επαρχιακού μας καθώς και στην Κυπελλούχο και Φιναλίστ Ομάδα. 
Πρωταθλήτρια 2014-2015 Wolves Bowling Team
Δευτεραθλήτρια 2014-2015 Shadows Bowling Team
Τριταθλήτρια 2014-2015 No Mercy  Bowling Team

Κυπελλούχος 2014-2015 Wolves Bowling Team
Φιναλίστ 2014-2015 No Mercy Bowling Team
Οι πιο πάνω ομάδες θα εκπροσωπήσουν τον Επαρχιακό μας στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα και Παγκύπριο Κύπελλο που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ. 

Ατομικές Βραβεύσεις των αθλητών μας σε High Game, High Average, High Series . 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προσκεκλημένους μας, που έδωσαν το παρών τους. 
Πρόεδρο Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ  κύριο Σόλωνας Σόλωνος 
Οργανωτικό Γραμματέα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ κύριο Κυριάκο Αλκιβιάδη
Επίτιμη προσκεκλημένη και πρώην πρόεδρο Σωματείου  Αμμοχώστου κυρία Στέλλα Μανούσου 
Υπεύθυνο του Kykko Bowling  κύριο Φοίβο Τσiαμέτης. 
Lois Kangaroo Trading κύριος Μάριος Λοϊζίδης 

Ευχαριστίες στο Mica Copy Center που χορήγησε τα Έπαθλα του Summer Trio League. 

Ευχαριστίες στο Διευθυντή του CIIM κύριο Τάκη Στυλιανίδη και στον Οικονομικό Διευθυντή κύριο Κώστα Καλογήρου που για  5η Συνεχή Χρονιά μας παραχωρούν Αίθουσα για τις εκδηλώσεις του Επαρχιακούς μας.  

Στα των Βραβεύσεων 
Τρία πολύ σημαντικά έπαθλα απονεμήθηκαν από τον Επαρχιακό μας. 
1.    BOWLER της Χρονιάς 2014-2015 Ανδρέας Ευστρατίου της ομάδας Wolves. Ο Ανδρέας Βοήθησε την ομάδα του στην Κατάκτηση του Ντάμπλ με τις ατομικές του επιδόσεις όπου και βραβεύτηκε για την κάθε μία στο High Average High Game High Series. Επίσης του απονεμήθηκε Ειδικό Βραβείο καθώς στις 9 Σεπτεμβρίου κατάφερε και έκανε το απόλυτο παιχνίδι 300. 

2.    Βραβείο Ήθους. Αυτό το Βραβείο απονεμήθηκε σε ένα άνθρωπο, ο οποίος πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει στο χώρο του Bowling  εδώ και 33 χρόνια. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος ευθύνεται μαζί με άλλους για την Ίδρυση του Επαρχιακού μας. Αδάμος Αδαμίδης ομάδας Shadows Βραβείο Ήθους.

3.    Τιμής Ένεκεν στην πρώην πρόεδρο του Επαρχιακού Συνδέσμου Μπόουλινγκ Αμμοχώστου κυρία Στέλλα Μανούσου για την Συνεργασία της με τον Επαρχιακό μας και επίσης την υλοποίηση του οράματος και των δύο Σωματείων για αδελφοποίηση με Κοινό Πόθο – Κοινό Στόχο την Επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες. 

Πιο κάτω φωτογραφίες από τις απονομές: