Έτοιμες οι «VASSILOPOULOS LADIES»

Η ομάδα της GAP VASSILOPOULOS LADIES ολοκλήρωσε με επιτυχία την προετοιμασία της ενόψει του διεθνές τουρνουά «Beach Handball Anixi MARATHON TOURNAMENT 2017» που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουλίου 2017 στην παραλία Σχοινιά λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα.

Το τουρνουά είναι εγγεγραμμένο στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και παράλληλα με αυτό θα γίνει και το Final 4 του ελληνικού πρωταθλήματος Beach Handball. Το τουρνουά αναμένεται να προσφέρει συναρπαστικό θέαμα με όλη την ελίτ αθλητών/τριών beach handball να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Πέραν των 15 ομάδων ανδρών και γυναικών θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, 3 εξ αυτών από την Κύπρο.

CYTAVISION - Live Sports

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

18:20 Α’ ημιτελικός γυναικών (2-3 κατάταξης) -γήπεδο 1-

19:00 Β’ ημιτελικός γυναικών (1-4) κατάταξης) -γήπεδο 1-

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

14:00 Α’ ημιτελικός ανδρών (2-3 κατάταξης) -γήπεδο 1-

14:00 Β’ ημιτελικός ανδρών (1-4 κατάταξης) -γήπεδο 2-

15:30 Μικρός τελικός γυναικών -γήπεδο 1-

15:30 Μικρός τελικός ανδρών -γήπεδο 2-

16:20 Τελικός γυναικών -γήπεδο 1-

17:00 Τελικός ανδρών -γήπεδο 1-

17:45 Απονομές

Η αποστολή της GAP VASSILOPOULOS LADIES αναχωρεί αύριο απόγευμα για Αθήνα με τελικό προορισμό τον Μαραθώνα και σε αυτή συμμετέχουν οι εξής αθλήτριες: Αμπου Νάσαρ Στέφανη, Αντωνίου Ρένα, Έλληνα Ελίζα, Έλληνα Λητώ, Ιακώβου Στάλω, Λουκά Μαριλένα, Λύτρα Περσεφόνη, Τρυπάτσα Έμιλυ, Τσαγγάρη Ρένα, Fratila Andreea Maria και ο Προπονητής της ομάδας Προκοπίου Πέτρος.

Η ομάδα στέλνει τις θερμές ευχαριστίες της στον μεγάλο της χορηγό GAP Vassilopoulos Group για την πολύτιμη στήριξη και συνεργασία καθώς επίσης και όλους τους υποστηρικτές για την οικονομική βοήθεια και συνεισφορά. Χωρίς αυτούς η παρουσία της ομάδας στις φετινές διοργανώσεις Βeach Handball σε Κύπρο και Ελλάδα δεν θα ήταν εφικτή. (Makeart Design, Tomazou Bakery, Paul Abou Nassar, I.S. INTER SUPPORT MANAGEMENT SERVICES LTD George Phokas, McDonald’s, Cosmos Insurance Company Public Ltd, K.P.K Carspa Carwash – Strovolos, Navy Blue Boutique Soulla Antwniade, EMP Medic First Aid, Maz’s Place hairsalon, N.A PEAK).