Ακόμη μια διάκριση για τη Louis Hotels στα ετήσια βραβεία της Tui Nordic

Ακόμη μια διάκριση για τη Louis Hotels στα ετήσια βραβεία της Tui Nordic

Υψηλές διακρίσεις για τη Louis Hotels και συγκεκριμένα για δύο ξενοδοχεία της στα καθιερωμένα διεθνή βραβεία που διοργανώνει η Tui Nordic, ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες του κόσμου. Τα δύο ξενοδοχεία που κατέκτησαν τέσσερα βραβεία ήταν το Louis St. Elias Resort και το Royal Apollonia.

Συγκεκριμένα, στην τελετή που έγινε την Πέμπτη 4 Μαΐου στο Παρίσι και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι κορυφαίων ξενοδοχείων από όλο τον κόσμο, το Louis St. Elias Resort κέρδισε το χρυσό βραβείο ανάμεσα στα φημισμένα ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων. Το Louis St. Elias Resort ανακηρύχθηκε ένα από τα καλύτερα τετράστερα ξενοδοχεία για το 2016 σύμφωνα με τα σχόλια των επισκεπτών και την ικανοποίηση τους κατά τη διαμονή τους. Χαρακτηριστικά το σκορ ικανοποίησης στη βαθμολόγηση έφτασε τα 9,2/10.

Στην ίδια βράβευση το Royal Apollonia κέρδισε τρία βραβεία, στην κατηγορία των ξενοδοχείων πέντε αστέρων: για τις υπηρεσίες καθαριότητας, για την ποιότητα φαγητού και συνολικά.

Η Πόπη Τάντα Δημητρίου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Louis Hotels δήλωσε σχετικά: «Στη Louis Hotels είμαστε υπερήφανοι που αναγνωρίζεται  από το πιο απαιτητικό κοινό, τους πελάτες μας, η μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών και μια αξέχαστη αυθεντική κυπριακή εμπειρία διακοπών. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτή την εξαιρετική δουλειά».

Η Tui Nordic είναι ένας από τους μεγαλύτερους tour operators που λειτουργούν στην Κύπρο καθώς φέρνει στην τοπική αγορά περισσότερους από 94,000 πελάτες.