Και με τη βούλα η χειρότερη επίδοση του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μείνει με μόλις ένα γκολ σε οκτώ ματς της Πριμέρα Ντιβισιόν, κάτι που αποτελεί τη χειρότερη επίδοσή του με τη Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που πάτησε το πόδι του στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Ο Πορτογάλος σταρ περνάει αγωνιστική κρίση. Και αυτό αποτυπώνεται πλέον και στα στατιστικά του πιάνοντας ιστορικό... χαμηλό!

Το 0-0 στο μαδριλένικο ντέρμπι με την Ατλέτικο δεν άφησε μόνο τη Ρεάλ δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, αλλά και τον ίδιο τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βλέπει απαρηγόρητος τις χειρότερες εμφανίσεις του με τη φανέλα των Μερένχες.

Από το 2009 που πάτησε το πόδι του στο Σαντιάγο Μπερναμπέου ο Ρονάλντο δεν είχε ποτέ τόσο κακές εμφανίσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος άσος έμεινε ξανά «άσφαιρος» στο παιχνίδι με την Ατλέτικο και πλέον μετράει μόλις ένα γκολ σε οκτώ εμφανίσεις στην Πριμέρα Ντιβισιόν τη φετινή σεζόν.

Μοναδικό τέρμα για τον Κριστιάνο εκείνο που σημείωσε απέναντι στη Χετάφε στο νικηφόρο 2-1 για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με λίγα λόγια ένα μόλις τέρμα σε 720 αγωνιστικά λεπτά, μια αρνητική επίδοση που δεν είχε πιάσει ποτέ όσο βρίσκεται στη Μαδρίτη.

Για να βρει κανείς τη δεύτερη χειρότερη επίδοση του Ρονάλντο πρέπει να πάει πίσω στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης όταν είχε μείνει χωρίς γκολ από την 5η ως τη 12η αγωνιστική της Πριμέρα.