Αντετοκούνμπο: «Σε ό,τι κάνω έχω πίσω μου την Ελλάδα»

Nα κάνει περήφανους τους Έλληνες θέλει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και μετά το πρώτο του All Star Game έστειλε το μήνυμά του για την Ελλάδα.

«Ευχαριστώ πολύ που βρεθήκατε εδώ. Ελπίζω να το διασκεδάσατε. Όπως είπα, σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου. Θέλω να κάνω όλους τους Έλληνες περήφανους. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Σας αγαπώ όλους», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γιάνναρου μετά το τέλος του Αll Star Game.

Παράλληλα, το στιγμιότυπο με τον Στεφ Κάρι να ξαπλώνει στο παρκέ στη... θέα του Γιάννη έγινε viral, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε το τρομερό κάρφωμα του «Greek Freak» πάνω από τον star των Ουόριος.  ο Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε γι' αυτές τις φάσεις και δήλωσε: «Το συνειδητοποίησα αργότερα. Εκείνη τη στιγμή που το έκανε, αναρωτήθηκα απλώς τι κάνω κάτω στο παρκέ. Όσο για το poster, είχα πει ότι θα παλέψω για κάθε ριμπάουντ και σε ένα από αυτά έτυχε να καρφώσω πάνω του».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Κοιτούσα τους παίκτες και κατάλαβα πόσα πρέπει να θυσιάσεις για να βρεθείς εδώ. Είδα πόσο οι παίκτες φροντίζουν τα κορμιά τους. Ο Καρμέλο έφτασε στο γήπεδο και πήγε κατευθείαν να του κάνουν μασάζ. Του είπα: "έχεις γεράσει ε;". Μου είπε πως θα καταλάβω όταν φτάσω στη θέση του. Πρέπει να δουλέψω πολύ».