«Καμία συμβουλή στον Ίρβινγκ, θέλω το δαχτυλίδι»!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο ενός reunion με τον Ντουέιν Ουέιντ ενώ ξεκαθάρισε ότι πλέον δεν μπορεί να δώσει συμβουλές στον Κάιρι Ίρβινγκ.  

Τις τελευταίες εβδομάδες τα Media στις ΗΠΑ θεωρούσαν δεδομένο το buy out του συμβολαίου του Ουέιντ από τους Μπουλς και πολύ πιθανή τη μετακίνηση του τελευταίου στους Καβς. Η αρχή έγινε με την αποδέσμευσή του Flash από το Σικάγο. Για την ακρίβεια, Μπουλς και Ουέιντ έφτασαν σε συμφωνία για να «σπάσει» το συμβόλαιό του, με τον ίδιο να... χαρίζει στο Σικάγο τα οκτώ από τα 23 εκατομμύρια δολάρια που προέβλεπε το συμβόλαιό του.

Πως σχολίασε όμως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στο πλευρό του Ουέιντ, με τον οποίο κατέκτησαν μαζί δυο πρωταθλήματα στο Μαϊάμι; «Θα ήθελα πολύ τον Ουέιντ στο Κλίβελαντ! Νομίζω ότι μπορεί να φέρει μαζί του το DNA του πρωταθλητή! Θα ήταν μια σπουδαία λύση στη θέση του πλέι μέικερ, είναι ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει ενώ διαθέτει μπασκετικό μυαλό. Θα ήταν υπέροχο να τον είχαμε εδώ, μαζί μας. Ειλικρινά, το front office έκανε σπουδαία δουλειά αυτό το καλοκαίρι» εξήγησε στο πλαίσιο της Media Day των Καβς.

Παράλληλα ο «Βασιλιάς» κλήθηκε να δώσει συμβουλές στον Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στους Σέλτικς: «Δεν έχω να του δώσω καμία συμβουλή πια... Ούτε σε αυτόν ούτε σε καμία άλλη ομάδα. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, δεν έχω χρόνο να δίνω συμβουλές».