«Είμαι ικανοποιημένος από όλους»

Ικανοποιημένος τόσο από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με την Σίβασπορ ειδικά όσο και με την εξέλιξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού γενικά, εμφανίστηκε ο Μάρκο Σίλβα στις δηλώσεις που ακολούθησαν του φιλικού των "ερυθρόλευκων" με την τουρκική ομάδα.

"Όλοι οι ποδοσφαιριστές τα έχουν πάει πολύ καλά στην προετοιμασία. Σήμερα είχαν την ευκαιρία να δείξουν την ποιότητά τους και προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με όλους. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό για εμάς και πρέπει σιγά-σιγά να ανεβάσουμε ρυθμούς. Βέβαια, ο ρυθμός σήμερα δεν ήταν ανεβασμένος αλλά είναι λογικό γιατί υπήρχε και η κούραση" είπε αρχικά ο Σίλβα για να συνεχίσει:

"Είναι σημαντικό να νικάς ακόμα και αν το πετυχαίνεις σε φιλικό. Πρέπει να συνηθίζεις στις νίκες πάντα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, κατέληξε μιλώντας για το επόμενο φιλικό της ομάδας του, το οποίο θα γίνει μέσα στο "Καραϊσκάκη" με αντίπαλο την Μπεσίκτας: "Όλη η ομάδα ανυπομονεί να γυρίσει στην Αθήνα. Το παιχνίδι με την Μπεσίκτας θα είναι σημαντικό γιατί θα παίξουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας και κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι".