Πιέρος για το χατ-τρικ, το πέναλτι και τη… "μεταγραφολογία" (βίντεο)

Η σεζόν για τον Πιέρο Σωτηρίου ήταν έτσι κι αλλιώς ονειρεμένη… Όμως κάτι έλειπε… Κάτι που έλειπε γενικά από την καριέρα του... Ήταν τα τρία γκολ σε ένα παιχνίδι ή αλλιώς το χατ-τρικ… Στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, το κατάφερε και αυτό, επιστρέφοντας εμφαντικά στο σκοράρισμα, μετά από καιρό…

Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, μίλησε στην κάμερα της ιστοσελίδας μας, kerkida.net

Αρχικά…

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το χατ-τρικ που είναι το πρώτο στην καριέρα μου και φυσικά για τη νίκη επί του Άρη. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη και το χατ-τρικ στην οικογένεια μου, η οποία με στηρίζει συνεχώς και σε αυτό τον υπέροχο κόσμο του ΑΠΟΕΛ".

Πολλές φορές σκόραρες δύο γκολ όμως ποτέ τρία…

“Αυτή τη φορά ήρθε… Σκοπός στο κάθε παιχνίδι είναι να σκοράρω και σε αυτό με βοηθούν οι συμπαίκτες μου τόσο στον ψυχολογικό τομέα όσο και ποδοσφαιρικά”.

Για το ότι πήρε πρώτος την μπάλα την ώρα του πέναλτι και τι είπε στους συμπαίκτες του…

“Ήθελα πάρα πολύ να το κάνω. Να πετύχω αυτό το γκολ και να πετύχω το χατ-τρικ. Με άφησαν τα παιδιά και τους ευχαριστώ για αυτό. Αυτό σημαίνει ομαδικό πνεύμα”.

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στην κορυφή...

“Είναι η πρώτη φορά που είμαστε στην πρώτη θέση. Από εμάς εξαρτώνται όλα τώρα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο κάθε φορά τη νίκη”.

Για το ότι τη θέση του πρώτου σκόρερ τη διεκδικούν μαζί του αρκετοί παίκτες…

“Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, χωρίς συναγωνισμό δεν θα υπήρχε ενδιαφέρον. Θα προσπαθήσω μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να βάλω όσα γκολ μπορώ”.

Για το ότι γράφτηκε το όνομα του για μεταγραφή στην Ελλάδα…

“Τα δημοσιεύματα μπορεί να είναι παραπληροφόρηση, μπορεί να μην ισχύουν, μπορεί να ισχύουν. Το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι είμαι στον Αρχάγγελο, δουλεύω για το ΑΠΟΕΛ κι αυτό έχει σημασία. Ότι είναι να έρθει θα έρθει από μόνο του”