"Το θέλαμε περισσότερο"

Ο τερματοφύλακας της Αγίας Νάπας, Γιώργος Λοϊζου είχε εξαιρετική απόδοση κόντρα στην Αλκή, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη. 

Ο Κύπριος πορτιέρο μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net

Για το που κρίθηκε το ματς και την αντίδραση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό…

“Θέλαμε περισσότερο τους τρεις βαθμούς από την Αλκή. Έτσι φάνηκε στο γήπεδο. Περισσότερο πάθος για τη νίκη ενώ παράλληλα υπήρχε σωστό πλάνο εξαρχής. Τελικά βγήκε η ενέργεια που έπρεπε να είχαμε και την προηγούμενη βδομάδα, γιατί ξέραμε πως αν χάναμε από την Αλκή θα δυσκόλευαν πολύ τα πράγματα. Ήταν μονόδρομος το τρίποντο κι αυτό μας ανάγκασε να ήμαστε πιο έτοιμοι κυρίως ψυχολογικά”.

Για τη δική του απόδοση και τους προσωπικούς του στόχους…

“Νιώθω ότι πρόσφερα αρκετά και είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου σε αυτό το ματς. Όποτε χρειάστηκε να επέμβω το έκανα. Η φιλοδοξία μου στο άμεσο μέλλον είναι να παίξω του χρόνου στην Α΄Κατηγορία με την Αγία Νάπα και για αυτό δουλεύω καθημερινά…”

Για το ότι κέρδισαν την αήττητη μέχρι το περασμένο Σάββατο, Αλκή ενώ της είχαν αποσπάσει βαθμό εκτός έδρας στον πρώτο γύρο…

“Νομίζω πως το πλάνο του προπονητή μας είναι αυτό που μας βοήθησε. Και όσες φορές δεν παίρνουμε αποτέλεσμα είναι από λάθη δικά μας. Ξέρει να διαβάζει καλά τους αντιπάλους ενώ την Αλκή την μελέτησε αρκετά, για αυτό και του βγήκε ακόμα καλύτερα” 

Για το ντέρμπι με τον Οθέλλο και τη μάχη της ανόδου…

“Η βαθμολογία είναι ακόμα πολύ κοντά. Έχουν 24, έχουμε 29, άρα αν μας κερδίσουν μειώνουν στους δύο. Και πάλι είναι μονόδρομος η νίκη για μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε βαθμούς, κι ελπίζουμε με τη βοήθεια του Θεού να τους πάρουμε. Υπάρχουν ακόμα 10 παιχνίδια, 30 διαθέσιμοι βαθμοί και νομίζω θα χαθούν αρκετοί. Αυτή η εικόνα στη βαθμολογία προβλέπω πως θα τη δούμε μέχρι τέλους. Δεν υπάρχει εύκολη ομάδα. Κάθε βδομάδα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση”.