"Ένιωσα πως δεν έπρεπε να πανηγυρίσω"

Ο ΑΣΙΛ πήρε σπουδαίο διπλό με 2-0 το Σάββατο κόντρα στον Οθέλλο και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Τον δρόμο για τη νίκη άνοιξε ο Ανδρέας Πιτταράς στο 49’ σκοράροντας κόντρα στην πρώην ομάδα του. Ο Κύπριος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή…

Για την αντίδραση του μετά το γκολ..

“Δεν το πανηγύρισα γιατί ήμουν πέρσι στον Οθέλλο και πέρασα μια πολύ ωραία χρονιά γνωρίζοντας πολύ καλούς ανθρώπους και κάνοντας φίλίες. Επίσης είχα απέναντι μου τον Κώστα Σακκά ο οποίος με βοήθησε πολύ την περσινή σεζόν. Τον εκτιμώ και σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία. Είναι κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος Κύπριος προπονητής. Για αυτό μετά το γκολ ένιωσα πως δεν έπρεπε να πανηγυρίσω. Έκανα απλά τη δουλειά μου και σκόραρα”.

Για την επιστροφή στις νίκες…

“Μετά την Αλκή η καλύτερη ομάδα στην Κατηγορία κατα τη γνώμη μου είναι ο Οθέλλος. Υπήρχαν φάσεις στο ματς που ήταν καλύτερος ο αντίπαλος, όμως εμείς ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας, δείξαμε πειθαρχία και τα καταφέραμε”.

Για την νέα εμπειρία του στον ΑΣΙΛ…

“Νιώθω ικανοποίηση για τον τρόπο που δουλεύουν στον ΑΣΙΛ. Με έπεισαν να έρθω γιατί έχουν πλάνο για να κάνουν κάτι καλύτερο στο μέλλον. Εγώ πιστεύω σε αυτό το πλάνο γιατί τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής δουλεύουν με επαγγελματισμό κι έχουν φιλοδοξίες”.

Για τη συνέχεια…

“Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε και με αυτό το σκεπτικό θα παίξουμε και στα παιχνίδια που απομένουν. Αν στον ΑΣΙΛ το πιστεύαμε λίγο περισσότερο, με τους βαθμούς που χάθηκαν θα κοιτάζαμε προς τα πάνω κι όχι προς τα κάτω. Κάποια παιχνίδια που ήμασταν πολύ καλύτεροι τα χάναμε στο τέλος άδικα”.