"Δίκαιη η νίκη μας, συνεχίζουμε συγκεντρωμένα"

Ο Μιχάλης Μάρκου μιλά στο www.kerkida.net για τη χθεσινή νίκη του Διγενή Ορόκλινης στο ντέρμπι κορυφής της Γ' κατηγορίας με τον ΠΟΞ, με την οποία η ομάδα του έκανε βήμα ανόδου...

"Καταρχάς θέλω να πω ότι η Ξυλοτύμβου βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση. Οι άνθρωποι της ομάδας και της κοινότητας είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την ομάδα που έφτιαξαν. Όμως για το χθεσινό παιχνίδι θεωρώ πως η νίκη μας ήταν δίκαιη.

Ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και η τακτική μας βγήκε 100 τοις 100. Ξέραμε ότι οι ακραίοι επιθετικοί της Ξυλοτύμβου είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία, τους μπλοκάραμε με διπλά και τριπλά μαρκαρίσματα και αυτό λειτούργησε στο απόλυτο. Επίσης, όταν είχαμε την μπάλα μπορέσαμε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά και καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς με ένα ωραίο σουτ του Κούρου. Στην συνέχεια ο αντίπαλος μετά το 20' ισοζύγισε και είχε την κατοχή αλλά χωρίς να δημιουργήσει κάποια φάση. Με μια αδράνεια κατάφερε να μας ισοφαρίσει και στην συνέχεια είχαμε κλασική ευκαιρία με τον Αναστασίου να προηγηθούμε ξανά. Πήγαμε στην ανάπαυλα με το 1-1, αλλάξαμε κάποια πράγματα, μπήκαμε πολύ δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να προηγηθούμε 3-1 με δυο υπέροχα γκολ του Αναστασίου. Στην συνέχεια η Ξυλοτύμβου μπήκε ξανά στο παιχνίδι μετά από δική μας αδράνεια στην άμυνα. Όμως θέλαμε περισσότερο τη νίκη, το δείξαμε με πάθος και δύναμη και δίνει περισσότερη σημασία στη νίκη το γεγονός ότι είχαμε 4-5 απουσίες βασικών παικτών, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που επαναλαμβάνω ότι δίκαια θα είναι πρωταθλητής.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος και τη δύναμη που έβγαλαν. Δεν τελείωσε τίποτα, συνεχίζουμε προσγειωμένα. Μένουν ακόμα 7 τελικοί και στο πρωτάθλημα γίνεται μάχη και για τις ομάδες που θα ανέβουν και για την παραμονή. Εμείς πάμε συγκεντρωμένα με σκληρή δουλειά".