«Oι πιθανότητες θα είναι 50-50 σε όλα τα παιχνίδια»

Στο Γραφείο Τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μίλησε ο καλαθοσφαιριστής του Κεραυνού, Γιώργος Νεοφύτου, ο οποίος αναφέρθηκε στην συμμετοχή της ομάδας του στο Final Four.

Για τις αναμετρήσεις του Final Four:

«Το Final Four και γενικότερα το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που δεν υπάρχουν ούτε φαβορί ούτε αουτσάιντερ. Θα δοθούν αρχικά δύο αγώνες για να κριθεί ποιες δύο ομάδες θα κερδίσουν το εισιτήριο τους στον τελικό. Και στα τρία παιχνίδια θα παίξει ρόλο η ψυχολογία και ποια ομάδα θα είναι στην καλύτερη της ημέρα. Η τακτική σίγουρα θα παίξει τον δικό της ρόλο, όμως πιστεύω πως το πάθος, η ψυχολογία και ποια ομάδα το θέλει περισσότερο θα κάνουν την διαφορά. Πιστεύω πως οι πιθανότητες θα είναι 50-50 σε όλα τα παιχνίδια».

Για την αντίπαλο του Κεραυνού για τα ημιτελικά, την Ένωση Νέων Παραλιμνίου:

«Έχω δηλώσει αρκετές φορές φέτος πως σέβομαι απεριόριστα την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ΕΝΠ. Ήδη η ομάδα έχει ενισχυθεί με ένα ποιοτικό παίκτη, τον οποίο γνωρίζουμε, και σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά. Εμείς θα πάμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί στον αγώνα της Παρασκευής. Ας μην ξεχνάμε πως η Ένωση είναι μία από τις δύο ομάδες που μας έχουν κερδίσει φέτος στο πρωτάθλημα. Θα πάμε όμως με κάθε σοβαρότητα στο παιχνίδι, για να πάρουμε την νίκη και να βρεθούμε στον τελικό».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Κεραυνού:

«Την προηγούμενη βδομάδα ο Κεραυνός ταλαιπωρήθηκε από κάποια μικροπροβλήματα. Ωστόσο στα παιχνίδια του Final Four θα είμαστε όλοι παρών. Άλλωστε κανένας παίκτης δεν θα ήθελε να χάσει αυτούς του αγώνες, για κάποιους μικροτραυματισμούς».

Για τον κόσμο του Κεραυνού:

«Περιμένουμε πως ο κόσμος του Κεραυνού θα δώσει βροντερό παρών στο Final Four. Σίγουρα το γεγονός ότι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Λάρνακα, ίσως δυσκολέψει κάποιους. Όμως περιμένουμε πως όλοι οι Στροβολιώτες και όσοι αγαπούν τον Κεραυνό θα ταξιδέψουν μέχρι την Λάρνακα για να μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τον στόχο μας και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Εύχομαι όπως γίνουν τρεις πολύ καλοί αγώνες, με αθλητοπρέπεια και η καλύτερη ομάδα να κατακτήσει το Κύπελλο. Επίσης να ευχηθώ όπως και στα τρία παιχνίδια το γήπεδο να είναι γεμάτο, από οπαδούς και φιλάθλους όλων των ομάδων, για να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή την γιορτή για το κυπριακό μπάσκετ».