"Η νοοτροπία είναι το σημαντικότερο" (βίντεο)

Ο Μάρτιν Σέζαρ μίλησε στο www.kerkida.net μετά το διπλό της ΕΝΠ επί της ΠΑΕΕΚ. Πέρα από το παιχνίδι, ρωτήσαμε τον Σλοβένο για την δική του απόδοση, τον κόσμο της ομάδας του και την αντίδραση μετά την ισοφάριση...

"Ξέραμε από πριν ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι τίποτα δεν θα έρθει εύκολα και ότι θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ δυνατά και στο τέλος όλα ανταπέδωσαν".

"Μετά το γκολ δεν πιέζαμε πλέον με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ. Όμως αποδείξαμε πολλές φορές ότι μπορούμε να επανέλθουμε όταν δεχθούμε κάποιο γκολ και γι' αυτό αυτή η ομάδα κερδίζει".

"Δεν απογοητευτήκαμε μετά την ισοφάριση γιατί βρεθήκαμε πολλές φορές σε αυτή την θέση και ξέρουμε ότι πάντα μπορούμε να επιστρέψουμε. Τα λάθη πάντα συμβαίνουν και η νοοτροπία ότι μπορούμε να επανέλθουμε, είναι το σημαντικότερο".

"Πάντα βάζω μπροστά την ομάδα και είναι σημαντικό να κερδίζουμε. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου αλλά είμαι πιο χαρούμενος όταν κερδίζουμε".

"Ο κόσμος της ΕΝΠ είναι εκπληκτικός, είναι ο 12ος μας παίκτης, όλοι το νιώθουμε αυτό και όλοι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια".

"Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Θα κάνουμε το καλύτερο στο κύπελλο και το ίδιο το ερχόμενο Σάββατο".

**Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο του kerkida.net από το " Κερύνεια-Επιστροφή"