"Έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Χρύσης - Θέλω να τους δικαιώσω"

Ο Βαλάντης Καπαρτής έκανε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό Άσσιας, σκοράροντας τα πρώτα του γκολ με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και σφράγισε την πρόκριση των “μαυροπρασίνων” στους 8 του Κυπέλλου.

Ο 25χρονος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net

Για το χατ-τρικ και τη νίκη με τον Εθνικό Άσσιας…

“Στις επαγγελματικές συμμετοχές είναι η πρώτη φορά που το καταφέρνω…  Είχαμε ένα προβάδισμα από το πρώτο ματς στον επαναληπτικό, ενώ κι ο προπονητής είχε την ευχέρεια να δει κάποιους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Έδειξαν όλοι σοβαρότητα, επαγγελματισμό και η νίκη ήρθε μέσα από την ομαδική δουλειά. Το ματς κρίθηκε στο γρήγορο γκολ και μετά ήρθαν και τα υπόλοιπα”.

Για τις φιλοδοξίες του Ολυμπιακού στο Κύπελλο…

“Φτάσαμε στους 8 και τώρα πλέον στο Κύπελλο παίζουμε για να το χαρούμε. Είχαμε την εύνοια να κληρωθούμε με ομάδα της ίδιας κατηγορίας με εμάς. Δεν ήταν εύκολα παιχνίδια, και έπρεπε να δέιξουμε σοβαρότητα για να πάρουμε την πρόκριση. Ο μεγάλος μας στόχος όμως είναι η άνοδος. Συνεχίζουμε όλοι σαν ένα προς αυτή την κατεύθυνση”.

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό…

“Ήθελα πολύ να πάω στον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Με το που μπήκε η νέα διοίκηση, έδειξε πως δουλεύει πολύ σκληρά και αγαπάει την ομάδα, ενώ μεγάλο ρόλο για να έρθω έπαιξε ο Χρύσης Μιχαήλ και το τιμ του. Ήθελα να δουλέψω με αυτούς, γιατί ξέρω πως είναι σωστοί επαγγελματίες και ξέρουν τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ειδικά ο Χρύσης και ο Μάριος Ηλία έκαναν μεγάλη καριέρα σαν ποδοσφαιριστές και νιώθω πως έχω μόνο να κερδίσω από αυτούς. Πίστεψαν σε μένα και θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω.”

Για τον Παχίπη που επίσης επέστρεψε στην ομάδα…

“Ο Γιάννης είναι ένα παιδί που κι αυτός μεγάλωσε στον Ολυμπιακό. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με εξαιρετικά στοιχεία. Έδειξε ήδη από τα πρώτα παιχνίδια, τι μπορεί να κάνει και πόσα μπορεί να προσφέρει στο σκοράρισμα και τη δημιουργία. Θεωρώ πως γενικά η ομάδα έχει ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Είμαστε μεγάλη ομάδα κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο φτάνει να δουλεύουμε ομαδικά, κι όπως μας ζητά ο προπονητής”.

Για το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου...

“Παίζουμε στο γήπεδο μας, και θέλουμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Η Ομόνοια Αραδίππου δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αφού χρειάζεται κι αυτή τους βαθμούς για τη μάχη της παραμονής. Τη σεβόμαστε όπως κάθε αντίπαλο. Δεν παίζει κανένα ρόλο για μας η ήττα τους στο προηγούμενο παιχνίδι”.

Για τη μάχη της ανόδου…

“Σίγουρα έχουμε ένα μικρό προβάδισμα αφού είμαστε τρίτοι. Όμως μένουν δέκα τελικοί που πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε στην πρώτη Κατηγορία. Καλύτερα όμως να μην βλέπουμε μακριά αλλά παιχνίδι με παιχνίδι. Αν δεν κερδίσεις ένα, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω”.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού…

“Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ κόσμο που δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι”.