"Τα προβλήματα μας ένωσαν, μας δυνάμωσαν"

Μετά το σπουδαίο διπλό κόντρα στην Αλκή, ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα ανόδου, το Σάββατο στο Μακάρειο κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας.

Ο Αρχηγός του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Κυριάκος Πολυκάρπου μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net

Για το “διπλό” στο Αμμόχωστος…

“Με την Αλκή ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος βάσει στατιστικών και βαθμολογίας, στην έδρα της. Τα κυριότερα στοιχεία που έφεραν τη νίκη ήταν ο χαρακτήρας, η θέληση και η συγκέντρωση. Πιστεύω είχαμε σημαντικότερο κίνητρο από τον αντίπαλο κι αυτό έπαιξε τον ρόλο του”.

Για την παρουσία του κόσμου…

“Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και μας έσπρωξε προς τη νίκη. Παρά τα προβλήματα που έχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι συνεχώς δίπλα μας. Πόσω μάλλον τώρα που η ομάδα είναι κοντά στην επίτευξη του στόχου της”

Για τη συνέχεια…

“Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους, οπότε θα έρθουν συγκεντρωμένες και με μόνο στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Θα είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια, και αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου πρέπει να είμαστε σοβαροί και να ιδρώσουμε τη φανέλα για να βγούμε νικητές. Αντιμετωπίζουμε τον Ακρίτα που την περασμένη βδομάδα έφερε ισοπαλία με την Ένωση. Δεν είναι τυχαίο. Είναι ακόμα ένα παιχνίδι-τελικός για εμάς”

Για τη δική του παρουσία μέχρι στιγμής…

“Παρά τα 36 μου χρόνια προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πραγματοποιήσει τον μεγάλο στόχο. Είναι ευχής όλων να δούμε τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία. Θα νιώσω ιδιαίτερα χαρούμενος να βοηθήσω και εγώ σε αυτό”.

Για τη συνταγή της καλής πορείας του Ολυμπιακού…

“Η ομάδα στην αρχή της σεζόν ξεκίνησε με πάρα πολλά προβλήματα. Ίσως κάποιες ομάδες να μην ανταποκρίνονταν αν ήταν στη θέση μας, ειδικά τους πρώτους 2-3 μήνες. Καμιά φορά τα προβλήματα ενώνουν την ομάδα. Αυτή η ένωση μας δυναμώνει και βγαίνει στο γήπεδο. Όπως αποδείχθηκε είμαστε μια μεγάλη οικογένεια η οποία μέσω της αλληλοβοήθειας επιτυγχάνει τους στόχους της. Αυτά τα προβλήματα τελικά λειτούργησαν θετικά”

Το κάλεσμα του στον κόσμο της ομάδας…

“Τους καλούμε ακόμα μια φορά να σταθούν στο πλευρό μας. Να γεμίσουν όλη την κερκίδα του Ολυμπιακού, ειδικά στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια στην έδρα μας, με Ακρίτα και Παρεκκλησιά, έτσι ώστε να φέρουμε τις νίκες που θα μας οδηγήσουν στην Α’ Κατηγορία. Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε δίπλα μας”