(Χ)αμόγελα παραμονής (δηλώσεις/φώτος)

Μέτριο παιχνίδι χωρίς γκολ αλλά με χαμόγελα και από τις δυο ομάδες. Αγία Νάπα και Δόξα έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με την ήττα του Οθέλλου, σφραγίζει και μαθηματικά την παραμονή των δυο ομάδων στην πρώτη κατηγορία.

Η εξέλιξη...

3' Σουτ του Λόπο εντός περιοχής, έτοιμος ο Κίττος

15' Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις το παιχνίδι

22' Κεφαλιά από τον Μάρκες, ψηλά η μπάλα

60' Κεφαλιά του Χάμπερ, διώχνει ο Φραγκέσκου.

74' Τετ-α-τετ του Άντολεκ με τον Χατζηφραγκίσκου, βγάζει την απόκρουση ο τερματοφύλακας της Δόξας.

Αγία Νάπα: Κίττος, Χάπερ, Μάρτσιεφ (Τζιούρτζουριτς), Μαρκόφσκι, Φούσκο, Παναγιότοφ, Αντωνίου, Μέσσιος (64' Άντολεκ), Μπάμπα, Μέρτακκας, Μγκούνι

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Αντόνιο, Ρ. Γκονζάλες, Φεράν, Λεονάρντο, Μάρκες, Λόπες (51' Καλτερόν), Άλβαρο, Φερνάντες, Ράμος, Λόπο

Κίτρινες: - / -

Οι δηλώσεις των δυο προπονητών

Γιώργος Κοσμά: "Σήμερα τελειώσαμε μια δουλειά πέντε μηνών. Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν 100% σε αυτή τη δύσκολη και μεγάλη προσπάθεια. Γράψαμε ιστορία με την παραμονή στην πρώτη κατηγορία, για πρώτη φορά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτός ο άθλος οφείλεται στους παίκτες, στη διοίκηση και στους φίλους της ομάδας. Συγχαρητήρια και στη Δόξα. Εύχομαι το καλύτερο και για τις δύο ομάδες".

Νίκος Ανδρέου: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Ευχαριστώ το συμβούλιο και όλους όσους είναι κοντά στην ομάδα. Συγχαρητήρια στην Αγία Νάπα για την παραμονή της. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα μας γιατί μας είχαν ξεγραμμένους και τους διαψεύσαμε πανηγυρικά. Πλέον ανάλογα με τις αποφάσεις της διοίκησης θα δούμε τι θα γίνει και για τον προγραμματισμό".