Η υψηλή θερμοκρασία στην Μαδρίτη «υποχρέωσε» τους Ιταλούς να ζητήσουν επίσημα από την UEFA να υπάρξουν δύο διακοπές στην αποψινή ρεβάνς για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αναμένεται να εξετάσει αργότερα σήμερα το απόγευμα το αίτημα των ανθρώπων της Γιουβέντους για ένα τάιμ άουτ σε κάθε ημίχρονο (συγκεκριμένα στο 30ο και στο 75ο λεπτό), καθώς η θερμοκρασία είναι υψηλή στην ισπανική πρωτεύουσα και, σύμφωνα με τις προβλέψεις, την ώρα του αγώνα δεν αποκλείεται να φτάσει τους 32 βαθμούς, καθώς ήδη το μεσημέρι άγγιξε τους 35.
Η διοίκηση της Γιουβέντους έστειλε το αίτημά της νωρίτερα σήμερα και με την σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων της Ρεάλ. Οι διακοπές την ώρα του αγώνα εφαρμόστηκαν και πέρυσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει, ανάλογα την περίσταση, στη Γαλλία και στη Μπουντεσλίγκα. Η Γιουβέντους ζήτησε, επίσης, να ποτιστεί ο αγωνιστικός χώρος μόνο μία φορά πριν από τη σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης.
ΠΗΓΗ: sdna.gr