Ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την δημαρχία του Λονδίνου.
Ο πρώην αμυντικός της Άρσεναλ, της Τότεναμ και της Νιούκαστλ αποκάλυψε τις προθέσεις του μιλώντας στην εφημερίδα «SUN» και δήλωσε αισιόδοξος ότι θα καταφέρει στο τέλος να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον... εκκεντρικό, αλλά εξαιρετικά δημοφιλή Μπόρις Τζόνσον.
«Θέτω υποψηφιότητα για να κερδίσω. Φέρνω κάτι καινούριο. Προέρχομαι από την εργατική τάξη, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα για μένα, όμως εργάσθηκα σκληρά και τα κατάφερα» ήταν τα λόγια του 40χρονου Κάμπελ, ο οποίος δεν έχει πάρει ακόμα το χρίσμα της παράταξης των Συντηρητικών, καθώς θα πρέπει πρώτα να επικρατήσει των αντιπάλων του στις προκριματικές εκλογές του κόμματος.
«Γνωρίζω ότι δεν είμαι το φαβορί. Βλέπω, όμως, τους ανθρώπους αυτούς που βρίσκονται στην πολιτική εδώ και 5, 10 ή 15 χρόνια, να κάνουν λάθη και λέω στον εαυτό μου ότι αυτοί υποτίθεται πως είναι επαγγελματίες» συμπλήρωσε ο Κάμπελ.
Ο σημερινός δήμαρχος, Μπόρις Τζόνσον, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μην είναι και πάλι υποψήφιος, μετά από δύο θητείες, ενώ φαβορί για την διαδοχή του είναι οι Εργατικοί Τέσα Τζόουελ και Σαντίκ Χαν.