Ο Νεοκλής Θωμά για το Τσίρειο

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Sports1 μίλησε ο πρόεδρος του ΓΣΟ, Νεοκλής Θωμά, ο οποίος μίλησε για τα θέματα που αφορούν το Τσίρειο.

Για την παρουσία τους στο προεδρικό που έγινε για το νέο γήπεδο: "Η παρουσία μας στο προεδρικό στηριζόταν στην προσπάθεια που κάναμε για συντήρηση του Τσιρείου γΣταδίου, μέχρι να κάνουν το δικό τους γήπεδο. Το γήπεδο βάσει μια έρευνας που έγινε από μια επιτροπή, χρειάζεται συντήρηση. Αυτή η συντήρηση πρέπει να γίνει. Η παρουσία μας στο προεδρικό... ήταν για να μας το επιβεβαιώσει και ο πρόεδρος".

Όταν χτιστεί το νέο γήπεδο για το τι θα γίνει το Τσίρειο: "Θα παραμείνει εκεί το γήπεδο. Θα κάνουν και προπονήσεις και άλλες χρήσεις. Μας το ζητάνε από τώρα, αλλά δεν μπορούμε να τους το δώσουμε. Μιλάμε για ομάδα από το εξωτερικό που πληρώνει πολύ περισσότερα".

"Στο Τσίρειο οι ομάδες της Λεμεσού το χρησιμοποιούν ολόχρονα κι έχουν όλες τις διευκολύνσεις. Προπονούνται κάθε μερα, και χρησιμοποιούν και τα αποδυτήρια και τα μπάνια. Αυτή όλη η χρήση έχει πολύ επιπρόσθετο κόστος. Δεν μπορεί να συγκρίνουν ένα γήπεδο μόνο για χρήση, με το Τσίρειο που το χρησιμοποιούν για όλα τα πράγματα".

"Ο Άρης για πέρσι πλήρωσε για 14 παιχνίδια 25 χιλιάδες ευρώ και 1000 ευρώ ήταν το κέρδος μας. Τα υπόλοιπα πήγαν σε έξοδα του γηπέδου".