Για ακόμα μια φορά ένα σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα σε αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα το παιχνίδι της ΑΕ Μαρτίου με τον ΓΣ Φοίνικα στην ΕΠΣ Μακεδονία μετατράπηκε σε αγώνα κατς!
Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Νίκος Πατσιώλας του Φοίνικα, ο οποίος μετά από έντονη λογομαχία με τον Βασιλάκο τον χτύπησε με κεφαλιά στο πρόσωπο. Ακολούθησε γενική σύρραξη και ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων διεκομίσθη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ο Πατσιώλας δήλωσε στο «pamebala.gr»: «Εγώ ήμουν στον πάγκο της ομάδος μου όταν ο διαιτητής σφύριξε το τέλος του αγώνα. Δεδομένου πως δυο ποδοσφαιριστές ένας από την δική μου ομάδα και ένας από την ΑΕ Μαρτίου είχαν κάποιες διαφορές κατά την διάρκεια του αγώνα προσπάθησα τόσο εγώ όσο και άλλοι να τρέξουμε να προλάβουμε να μην ανάψουν τα αίματα και έχουμε χειρότερα.
Ανάμεσα στις συνήθεις ‘’κοκορομαχίες’’ από ορισμένους βρέθηκα κι εγώ με προφανή σκοπό να χωρίσω και ξαφνικά ακούω τον ποδοσφαιριστή Βασιλάκο να μου βρίζει το σπίτι και την μάνα μου η οποία δεν ζει ! Αντιλαμβάνεστε πως κάθε αντίδραση θα την δικαιολογούσε ο οιοσδήποτε παρ όλα αυτά κρατήθηκα και τον πλησίασα εκνευρισμένος ζητώντας του τον λόγο με έντονο ύφος αρκετά κοντά στο πρόσωπο του. Τότε ξαφνικά τον βλέπω να πέφτει κάτω λες και τον χτύπησε κανένας κεραυνός ….από την βροχή που προηγήθηκε !
Τι ήθελε να κερδίσει με αυτό που έκανε δεν μπορώ να καταλάβω και απορώ γιατί πήγε στο νοσοκομείο. Ειλικρινά λυπάμαι και τονίζω για μια ακόμη φορά πως δεν τον χτύπησα».