Αγγελίδης για τον κόκκινο φάκελο

Τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Αρης αφορά ο κόκκινος φάκελος της ΟΥΕΦΑ που παραλήφθηκε από την ΚΟΠ και σήμερα βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση για το αν υπήρξε προσυνεννόηση, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που διεξήχθη στις 26 Σεπτεμβρίου και έληξε με σκορ 4-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Ο φάκελος αφορά τη στοιχηματική δραστηριότητα που υπήρχε για το συγκεκριμένο παιγνίδι.

Την παραλαβή του φακέλου από την πλευράς Αστυνομίας, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του σώματος Ανδρέας Αγγελίδης. Τα επόμενα βήματα τα οποία ξεκινούν αμέσως, όπως ανέφερε ο κ. Αγγελίδης, είναι να μελετηθεί ο φάκελος ώστε η Αστυνομία να προχωρήσει με τη λήψη καταθέσεων για να διερευνηθεί κατά πόσον υπήρξε προσυνεννόηση στον αγώνα αυτό.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, μέχρι στιγμής σε καμία από τις προηγούμενες υποθέσεις που ανοίχθηκαν από την Αστυνομία μετά την παραλαβή κόκκινων φακέλων της ΟΥΕΦΑ για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, δεν στοιχειοθετήθηκε υπόθεση και δεν οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης.