Ντέρμπι για λίγους

Χωρίς την μαζική παρουσία κόσμου θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΚ, ως αποτέλεσμα της τιμωρίας που επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή στην "Κυρία" για όσα έγιναν στο Τσίρειο, ποινή που δεν είναι εφέσιμη.

Ωστόσο αναμένεται πως και πάλι θα πάει αρκετός κόσμος στο "Παπαδόπουλος" αφού δικαίωμα να βρεθούν στο γήπεδο θα έχουν παιδιά κάτω των 12 ετών συνοδευόμενα από τις μητέρες τους και συνταξιούχοι άνω των 65 ετών.

Από την μια είναι κρίμα που οι χιλιάδες φίλοι των δυο ομάδων δεν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα τόσο μεγάλο ματς ως αποτέλεσμα των ενεργειών μιας μικρής μερίδας του κόσμου της Ανόρθωσης και από την άλλη είναι θετικό που υπάρχει αυτό το γνωστό μέτρο εκ μέρους της ΚΟΠ, που τουλάχιστο θα επιτρέψει σε παιδιά, μητέρες και συνταξιούχους να είναι στο γήπεδο.