Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ χάρηκαν την παρουσία τους στην Τρίπολη. Πέρασαν όμορφα στην πόλη και πραγματικά ένιωσαν την φιλοξενία του ντόπιων. Αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν και κοντινές εκδρομές στις γύρω περιοχές σε πόλεις, όπως το Ναύπλιο και την Καλαμάτα, αλλά και σε διάφορα μοναστήρια.
Ο γνωστός οπαδός του ΑΠΟΕΛ Αντρέας Μιχαήλ που μόνιμα ακολουθεί την ομάδα του όπου και να αγωνίζεται στο εξωτερικό, το μεσημέρι της Πέμπτης έκανε επίσκεψη στον ναό της Αγίας Θεοδώρας ο οποίος αποτελεί μοναδικό φαινόμενο και είναι από τα πιο αξιόλογα αξιοθέατα της Αρκαδίας. Η εκκλησία κτίστηκε μεταξύ του 1050-1100 προς τιμήν της οσιομάρτυρος Θεοδώρας. Βρίσκεται κοντά στο χωριό Βάστα της Μεγαλόπολης σε μια κατάφυτη ειδυλλιακή ρεματιά με πυκνό δάσος από θεόρατες βελανιδιές.
Στη μικρή αυτή εκκλησία η φύση έχει θαυματουργήσει. Δεκαεφτά πελώρια δένδρα είναι φυτρωμένα πάνω στη στέγη της, ενώ από τα θεμέλιά της αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού. Το φαινόμενο αυτό πρέπει να οφείλεται στο ότι η εκκλησία είναι πέτρινη και θολωτή με αρκετή περιεκτικότητα σε χώμα. Σε αυτό το λίγο χώμα φύτρωσε αρχικά ένα πουρνάρι που σιγά-σιγά μεγάλωσε και έριξε και τους δικούς του καρπούς. Έτσι πάνω στην οροφή της εκκλησίας φύτρωσαν αρκετά πουρνάρια, σφεντάμια και κοκορεβιθιές που η λαϊκή παράδοση το απέδωσε σε θαύμα.