"Χ" στο Παραλίμνι (δηλώσεις/φώτος)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Παραλίμνι ανάμεσα στην Αγία Νάπα και την Πάφο.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Κοσμά ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα και μόλις στο 7΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα όμορφο γκολ από τον Μούσα Μγκούνι. Η Αγία Νάπα στο 20΄ πήγε να εκμεταλλευτεί μια σύγχυση στην άμυνα της Πάφου ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Πάντως η Πάφος θα μπορούσε να ισοφαρίσει καθώς στο 30΄ ο Οκόγιε μέσα στην περιοχή έπιασε το σουτ, το οποίο πέρασε μόλις έξω από την εστία της Αγίας Νάπας.

Στην επανάληψη και πάλι η Αγία Νάπα θα μπορούσε να πετύχει γκολ αφού στο 65' έχασε διπλή ευκαιρία με τους Μγκούνι και Λαμπρόπουλο. Έπειτα η Πάφος πήρε τα ηνία του αγώνα και αφού ισοφάρισε στο 74΄ με τον  Γκρικαλασβίλι, προσπάθησε να πάρει και το τρίποντο ωστόσο δεν ήταν εύστοχη.

Αγία Νάπα (Γιώργος Κοσμά): Μπρίντιγκαρ, Φίλγκεϊτ (Λαμπρόπουλος 46'), Σκόπλιακ, Ρεϊνολτ, Εμγκούνι, Στογιάνοφ (Λόβρεβιτς 61'), Φεμί (Μάατσεν 51'), Μαρκόφσκι, Φούσκο, Ίμπσον, Μέρτακκας

Πάφος (Σοφόκλης Σοφολέους): Κρούμινς, Αλαμπί, Γκριγκαλάβα, Γκόμες, Γκελασβίλι (Αγιβί 85'), Μάατσι, Ιωάννου, Γκρικαλασβίλι (Μουτίνιο 82'), Οκόγιε (Δημοσθένους 88'), Κχμαλάτζε, Νταμάχου

Κίτρινες: Φίλγκεϊτ 10', Μάατσεν 63' / Γκόμες 30'

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Σ.Σοφοκλέους: «Διεξήχθη ένας δύσκολος και αμφίρροπος αγώνας. Μείναμε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, ακολούθως πιέσαμε, είχαμε την κατοχή της μπάλας, φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες, η Αγία Νάπα όμως είχε πολύ καλή άμυνα ενώ ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.Το ίδιος σκηνικό του αγώνα συνεχίστηκε καις το β’ ημίχρονο. Κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές, αλλάξαμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, φτάσαμε στην ισοφάριση. Παρά το γεγονός πως στόχος μας πριν το ματς ήταν η νίκη θεωρώ πως δεν είναι άσχημο το αποτέλεσμα για εμάς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους οπαδούς μας. Στόχος μας η παραμονή στην κατηγορία υπάρχει όμως αρκετός δρόμος».  

Γ.Κοσμά: «Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι το σημερινό, θέλαμε μόνο την νίκη, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς, ακολούθως δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις να πετύχουμε και 2ο τέρμα. Χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες αλλά δυστυχώς προς το τέλος του αγώνα η Πάφος μας ισοφάρισε.Μετά από δέκα αγώνες θέλαμε οπωσδήποτε την νίκη. Σε κάποια σημεία του αγώνα οι παίκτες μου δεν είχαν την απαραίτητη υπομονή και αυτοσυγκέντρωση, παρ όλα αυτά είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση τους. Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια για να αντέξουμε την μάχη που θα δώσουμε και την δύσκολη συνέχεια που υπάρχει στο πρωτάθλημα»