Λάθος εκτίμηση ή παράλειψη μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση του Προέδρου της επιτροπής Διαιτησίας Alan Snoody να μην ορίσει επιπρόσθετους διαιτητές σε κάποιους αγώνες της 11ης αγωνιστικής.
Η ιστοσελίδα το είχε επισημάνει έγκαιρα με σημείωμα από την περασμένη Παρασκευή.
Εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε πως η παράλειψη αυτή προκάλεσε προβλήματα σε ορισμένους αγώνες. Εύκολα αν υπήρχε επιπρόσθετος στο ματς Απόλλων- ΑΕΚ θα είχε βοηθήσει έγκαιρα τον διαιτητή στη φάση με το κτύπημα του Σεράν Πόλο στον Στογιάνοβιτς αλλά και χθες να διορθώσει τον Θωμά Μούσκο για τα λάθη του με τις υποδείξεις του στις φάσεις εντός περιοχής.
Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net αναφέρουν πως η λανθασμένη απόφαση του Ιρλανδού Προέδρου της Ε.Δ ξάφνιασε και την ομοσπονδία και δεν αποκλείεται να προκύψει παρέμβαση του Προέδρου της ΚΟΠ.