"X"αμένοι και οι δύο (Φώτος)

Ισόπαλο 2-2 τελείωσε το παιχνίδι στο "Τάσος Μάρκου" ανάμεσα στην Ένωση και τον Άρη στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το ξεκίνημα ήταν κακό και για τις δυο ομάδες στο πρώτο μισάωρο καθώς δεν υπήρξαν καθόλου φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Στο 33΄ άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού όταν η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε το σκορ. Ο Αουρέλιο έκανε μια πολύ όμορφη σέντρα και ο Ράνος κέρδισε τον Σαντίνι... γράφοντας το 1-0 για τον Άρη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο σκόρερ της "ελαφράς ταξιαρχίας" αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς σε μια διεκδίκηση κεφαλιάς με τον Φαν Ράνσμπεεκ, τον χτύπησε με τον αγκώνα και ο διαιτητής Νεοκλέους τον απέβαλε, δείχνοντάς του δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση μπήκε πιο δυνατά ώστε να ισοφαρίσει και στο 49΄ τα κατάφερε με τον Παπαδόπουλο. Ο Ελλαδίτης μέσα από την μικρή περιοχή με σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Η Ένωση συνέχισε να πιέζει, με τον Άρη να αμύνεται πολύ καλά και ψάχνει κάποιο γκολ στις αντεπιθέσεις. Στο 58΄ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού η Λεμεσιανή ομάδα πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ο Κύπρου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Τσιακλή, με τον Αουρέλιο να το μετατρέπει σε γκολ. 

Το προβάδισμα του Άρη δεν κράτησε για πάρα πολύ καθώς πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Ο Μπόγιοβιτς με σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Νουρεντινόσκι εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών.

Στο 86' οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, όμως το πλασέ του Χατζηαντρέα έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Άρη. Η ομάδα του Χενέουχτεν συνέχισε μέχρι το τέλος να πιέζει χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει και τρίτο γκολ.

ΕΝΠ (Ρ. Φ. Χενέουχτεν): Σαντίνι, Τσιακλής, Πάρπας, Μπόγιοβιτς, Βαλλιάνος, Σβόγιτς, Μπάουμαν (52’ Βούκτσεβιτς), Φαν Ράνσμπεεκ, Παπαδόπουλος, Μπασόφ (81’ Χατζηαντρέας), Μπούντιμιρ.

Άρης (Ε. Νεαγκόε): Νουρεντινόσκι, Χριστοφόρου, Μποργκ, Θεοφίλου, Ιερείδης (57’ Μαλεκκίδης), Χαραλάμπους (71’ Πρεντέσκου), Αουρέλιο, Κύπρου, Μπόνιφεϊς (83’ Κυριάκου), Μαραγκουδάκης, Ράνος.

Κίτρινες: Μπάουμαν, Φαν Ράνσμπεεκ / Κύπρου, Μπόνιφεϊς

Κόκκινες: - / Ράνος (38’, 2η κίτρινη)