Eπικές στιγμές στο ματς της Γαλατασαράι με την Τράμπζονσπορ, που έγραψε ιστορία. Η ομάδα της Τραπεζούντας έκανε το λάθος να προηγηθεί στο πρώτο μέρος με 0-1, όμως αυτά που έγιναν στην επανάληψη δεν έχουν προηγούμενο.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε διαδοχικά τους Οζέρ Χουρματσί (50’), Αϊκούτ Ντεμίρ (70’) και με το σκορ στο 1-1 έδωσε αυστηρό πέναλτι στους γηπεδούχους τρία λεπτά πριν το τέλος. Αυτό προκάλεσε χάος στο γήπεδο με τον Σαλίχ Ντουρσούν να κλέβει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή και να του τη δείχνει στο πρόσωπο, παίρνοντας κι αυτός την άγουσα για τα αποδυτήρια, μαζί με τον συμπαίκτη του, Λουίς Καβάντα!
Οι γηπεδούχοι ευστόχησαν στο πέναλτι και πήραν την νίκη με 2-1, με την Τραμπζονσπόρ να τελειώνει το ματς με 7 παίκτες και τον διαιτητή να φεύγει με αστυνομική συνοδεία από το γήπεδο για να γλιτώσει από την οργή των φιλοξενουμένων!
Το θέμα πάντως δεν θα περάσει έτσι, αφού με την λήξη του ματς, οι δρόμοι της Τραπεζούντας πλημμύρισαν από αγανακτισμένους οπαδούς της Τραπεζούντας που διαδήλωσαν μαζικά για την σφαγιαστική διαιτησία, κάτι που αποτελεί μόνιμη συνήθεια σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες της Κωνσταντινούπολης.