"Διπλό" με ανατροπή και Πίεχ (φώτος)

Η Δόξα ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 1-0, όμως η ΑΕΛ το "γύρισε" στο δεύτερο μέρος και έφτασε στη νίκη με 1-2. Λεάντρο / Μέσκα - Πίεχ τα γκολ του αγώνα στο "Μακάρειο".

Τραγικό ημίχρονο με ένα γκολ

Ο ρυθμός σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ αργός και ειδικά τα πρώτα 20 λεπτά έφυγαν χωρίς φάσεις, με την Δόξα να έχει ελαφρώς υπέρ της την κατοχή αλλά μέχρι εκεί... Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού ήρθε στο 26' και έφερε και το πρώτο γκολ αφού μετά από κόρνερ, ο Λεάντρο έκανε την κεφαλιά και "έγραψε" το 1-0. Λίγα πράγματα και μετά που άνοιξε το σκορ αφού η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και δεν υπήρχαν καλές φάσεις, έτσι πολύ φυσιολογικά το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα στο ημίχρονο.

Δυο γκολ και ανατροπή

Την ίδια εικόνα όσον αφορά την ποιότητα του αγώνα είχαμε και στο δεύτερο μέρος. Ουσιαστικά μέχρι το 70' ευκαιρίες δεν υπήρχαν, παρά μόνο από 1-2 προϋποθέσεις για κάθε ομάδα, που δεν οδήγησαν σε κάτι καλό. Τα δεδομένα άλλαξαν στο 76' όταν ο Μέσκα ισοφάρισε τρία λεπτά μετά που μπήκε στο γήπεδο, με κοντινή προβολή. Πάντως η ΑΕΛ δεν σταμάτησε εκεί αφού στο 86' ολοκλήρωσε την ανατροπή, με τον Πίεχ να κάνει το 1-2 με κοντινό πλασέ.

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Λεονάρντο, Λεάντρο, Περέιρα, Ρεδόνδο, Λόπες, Λεόν (73' Γουίλσον), Εντμάρ, Καλό (78' Φοφανά), Αγκουινάλδο

ΑΕΛ: Σκόβρον, Αϊρόσα, Κυριάκου, Αντράντε, Ρομπέρ, Σοάρες, Στεπάνοβιτς, Οχένε (73' Μέσκα), Σαρδινέρο (92' Φέλτσερ), Αγκάνοβιτς, Πίεχ (95' Ντίνα)

Κίτρινες: Καλό, ΑγκουινάλδοΡομπέρ

- Διατέθηκαν 24 εισιτήρια.

- Στα εφτά γκολ ανέβηκε ο Πίεχ.

- Δεύτερο γκολ για τον Μέσκα.

- Δεύτερο γκολ για τον Λεάντρο.

- Διαιτητής ήταν ο Νικόλας Αθανασίου, με βοηθούς τους Χρίστο Ε. Χρίστου - Ανδρέα Μιχαηλίδη, τέταρτο τον Χρίστο Ν. Χρίστου και παρατηρητή τον Κώστα Καπιτανή.