(ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ) Θέλει Λαΐφη

Μπορεί να έφυγε από την Κύπρο, όμως ο Τόρστεν Φινκ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Ο Γερμανός πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την καριέρα του στην Αούστρια Βιέννης και μετά τον Μάριο Πεχλιβάνη, τον οποίο πήρε μαζί του στην Αυστριακή ομάδα, θέλει ακόμα έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εντυπωσιάσει τον Φινκ.

Μάλιστα, εδώ και επτά περίπου μήνες ο διεθνής άσος της Ανόρθωσης είναι στο μικροσκόπιο των Αυστριακών και ουκ ολίγες φορές ταξίδεψαν στην Κύπρο για να τον παρακολουθήσουν αγωνιζόμενο, πράττοντάς το για 4-5 φορές.

Κυρίως, ήθελαν να δουν τον αριστεροπόδαρο άσο πώς ανταποκρίνεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, αφού σε αυτή τη θέση επιθυμούν εάν τον αποκτήσουν να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας.

Κι αυτό γιατί πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά γι' αυτή τη θέση και τα οποία δεν συναντάς εύκολα, όπως ταχύτητα, δημιουργία παιχνιδιού από πίσω, "διάβασμα" των φάσεων και καλές τοποθετήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.kerkida.net, προ δεκαημέρου η Αούστρια Βιέννης κατέθεσε πρόταση για απόκτηση του Λαΐφη, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση Πουλλαΐδη, χωρίς αυτό να αποκλείει το ενδεχόμενο να επανέλθει με νέα πρόταση.

Για την ώρα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν αποπροσανατολίζεται από το ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπό του και όπως τονίζει στο περιβάλλον του είναι προσηλωμένος στην Ανόρθωση και στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

Παράλληλα, αποκλείει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη Κυπριακή ομάδα και μόνο σε περίπτωση που υπάρξει κάποια πρόταση από το εξωτερικό και η οποία θα ικανοποιήσει τα "θέλω" της "Κυρίας" θα ασχοληθεί με την περίπτωση αυτή....

** Θυμίζουμε ότι παλαιότερα οι διοικούντες την ομάδα της Αμμοχώστου είχαν αναφέρει ότι ο Λαΐφης θα παραχωρηθεί μόνο με ένα ποσό που θα είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο.