50 χιλιάδες λόγοι για να πανηγυρίζει... (φώτος)

H ΑΕΛ με γκολ του Μέσκα κέρδισε την Πάφο με 1-0 στο Τσίρειο στάδιο και κατέλαβε την πρώτη θέση του Β' γκρουπ και επομένως και το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ. Μόνο με νίκη επί του Εθνικού στην τελευταία αγωνιστική σώζεται η Πάφος...

Πολύ... γρήγορα έφυγε το πρώτο δεκάλεπτο αφού είχαμε παιχνίδι κέντρου χωρίς οποιαδήποτε φάση. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 14' όταν ο Ζαχαρίου βγήκε στο τετ-α-τετ με τον Γεωργίου και ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ βγήκε νικητής, όπως και στο 16' στην προσπάθεια του Ντε Μέλο. Απ' εκεί και πέρα μέχρι το 30' δεν είχαμε κάτι άλλο, με την Πάφο να έχει την κατοχή και να ψάχνει το γκολ και τους γηπεδούχους να αδυνατούν να απειλήσουν. Όλα άλλαξαν στο 41' όταν ο Μέσκα στην πρώτη φάση της ΑΕΛ, έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα με πλασέ, μετά από κάθετη πάσα του Κουταντέρ. Από την άλλη η Πάφος στο 45' είχε ακόμα μια καλή στιγμή, με τον Γιωργίου να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Δημοσθένους.

Στο δεύτερο μέρος ο αγώνας κυλούσε χωρίς ευκαιρίες μέχρι το 63' όταν ο Μάατσι έχασε το... άχαστο αφού από το ύψος της μικρής περιοχής και αμαρκάριστος δεν έπιασε καλά το σουτ και έστειλε τη μπάλα έξω. Οι φιλοξενούμενοι στο 71' είχαν νέα πολύ καλή στιγμή, με το νεαρό Γεωργίου να είναι έτοιμος στην κεφαλιά του Οκόγιε ενώ στο 72' ο Αγιβί στην κίνηση πλάσαρε έξω. Λίγα πράγματα στη συνέχεια με την Πάφο να είναι συνεχώς στην επίθεση αλλά να αδυνατεί να πάρει την ουσία.

ΑΕΛ: Γεωργίου, Κουταντέρ (67' Φράγκος), Σταύρου, Μέσκα (57' Σ.Παντελή), Μαύρου, Ελευθερίου, Στεπάνοβιτς, Α.Κυριάκου, Κ.Κυριάκου, Βασιλείου, Νεοφύτου (80' Ε.Ιωάννου)

Πάφος FC: Κρούμινς, Μουτίνιο, Μακρής (57' Αγιβί), Μάρκες, Ματούκου, Μάατσι, Ζαχαρίου (57' Οκόγιε), Γκρίγκετς, Δημοσθένους, Ντε Μέλο, Μίλερ

Κίτρινες: Μαύρου, Α.ΚυριάκουΜουτίνιο