Έτσι... φεύγει ο Τάσος και η επόμενη μέρα

Ο Τάσος Κίσσας αποχαιρέτησε σήμερα και επίσημα το ΑΠΟΕΛ... Γέννημα θρέμα των πρωταθλητών ήταν στον Αρχάγγελο για 11 ολόκληρα χρόνια.

Καλό παιδί, άριστος χαρακτήρας ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Κίσσας... ενηλικιώθηκε για τα καλά στο ΑΠΟΕΛ χωρίς ποτέ να τα καταφέρει να καθιερωθεί. Αντίθετα τις πλείστες των περιπτώσεων και τις περισσότερες σεζόν ήταν 3ος ακόμη και 4ος τερματοφύλακας της ομάδας.

Ο Τάσσος Κίσσας όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκε σε 25 ματς με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. 18 σε αγώνες πρωταθλήματος και 7 σε κύπελλο/Σούπερ καπ. Ποτέ δεν έπαιξε σε αγώνα των γαλαζοκιτρίνων στην Ευρώπη. Φέτος αγωνίστηκε σε ένα μόνο ματς, αυτό με τον Απόλλωνα στην προτελευταία αγωνιστική. Τις προγηούμενες δυο χρονιές δεν πήρε καθόλου συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Το 2014/15 αγωνίστηκε σε δύο ματς, ένα κύπελλο και ένα στο σούπερ καπ. Οι περισσότεροι αγώνες που χρησιμοποιήθηκε ήταν την περίοδο 2009/10, έχοντας 8 συμμετοχές.

Ο Κίσσας παρόλο που ποτέ δεν καθιερώθηκε στο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να.. γράψει τα τελευταία 6 χρόνια 13 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα.

To ερώτημα είναι πλέον η επόμενη μέρα για τον διεθνή τερματοφύλακα. Σημερινές πληροφορίες συναδέλφων κάνουν λόγο για μεταγραφή του στον Απόλλωνα. Εκεί που κυριαρχεί εδώ και χρόνια ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Κύπρο, ο Μπρούνο Βάλε. Αν εκεί τελικά καταλήξει τότε θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο με ελάχιστες ευκαιρίες. Αν δεν είναι αυτή η επιλογή του, υπάρχει όμως κάποια άλλη ομάδα που θα μπορεί να τον... στεγάσει και θα του δώσει περισσότερες ευκαιρίες για βασικός; 

Οι επόμενες μερικές μέρες θα ξεκαθαρίσουν και αυτό το ζήτημα...