Με επιτυχία στέφθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Πολωνία αφού πέρα από τη σκληρή δουλειά ήρθαν και δύο νίκες σε ισάριθμα φιλικά που βοηθάνε την ομάδα στο ψυχολογικό κομμάτι.
Η ομάδα της Λάρνακας με αυτά που έδειξε στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης, μόνο ως θετικά μπορούν να προσμετρηθούν. Στους δύο αγώνες μέτρησε δυνάμεις, ετοιμότητα και μέσω αυτών κατάφερε ο βοηθός προπονητής της ομάδας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Ιδιαίτερα στο χθεσινό τεστ κόντρα στη Λέγκια.
Τα φιλικά βέβαια δεν λένε τίποτα, απλώς δείχνουν τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας για τα επίσημα παιχνίδια που έρχονται σε λιγότερο από 15 μέρες. Η ΑΕΚ θα συνεχίσει την προετοιμασία της στη Κύπρο όπου έχει ακόμη δύο προγραμματισμένα φιλικά, με την Μπαλζάν στις 21/6 στο ΓΣΖ και στις 24/6 με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.
Όσο αφορά τον προπονητή, αναμένεται να έρθει στην Κύπρο με το που θα τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γέιδα στην Ισπανία. Αυτό υπολογίζεται να γίνει μετά τις 26 Ιουνίου.
Τη Δευτέρα η ΑΕΚ μαθαίνει τον αντίπαλο της για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα και το πρώτο επίσημο παιχνίδι θα το δώσει στις 30 Ιουνίου.