Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Ερήμη η ΑΕΛ επικράτησε 1-2 της ΑΕΖ.
Την αναμέτρηση παρακολούθησε αρκετός κόσμος, ενώ καταγράφηκε η πρώτη συμμετοχή του Ντόσα Τζούνιορ με τη φανέλα της ΑΕΛ μετά την επιστροφή του.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, στο 22΄η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ Ουέλλινγκτον, ενώ αρχές του β΄ μέρους μετά από λάθος του Ρόμο ο Ντο Σάντος ισοφάρισε σε 1-1 για την ΑΕΖ.
Στο 75' το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με δυνατό σουτ του Μέσκα. Στη φάση διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ζακακίου λέγοντας πως η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη την γραμμή τέρματος.
ΑΕΖ: Ταουντούλ, Κατσής, Μαμμίδης, Σκόπλιακ, Σακελλαριου, Τσιμορτζί, Πάγκαλος, Σάσσι, Ντοσάντος, Ανδρέου Αουρέλιο
ΑΕΛ: Ρόμο, Φορτούνα (Λα Φράνς), Σιέλης, Σοάρες, Αιρόσα, Νικολάου (Τζούνιορ), Μπουένο (Αγκουινάλδο), Σόουζα, Σαβανέ (Μαυρού), Μέσκα(Ηλία), Ουέλλινγκτον