Επιστροφή στις νίκες με 4άρα!

Ελέγχοντας το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος ο Απόλλωνα κατάφερε να φτάσει στο δεύτερο τρίποντο σε τρεις αγώνες στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας της ΑΕΖ με το εμφαντικό 4-0. 

Παπουλής (2), Γκιέ και Ντα Σίλβα βρήκαν δίκτυα για την ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ η οποία μετά την ισοπαλία με τον Άρη επιστρέφει στις νίκες. 

Τo Kerkida.net ήταν στο Παφιακό...

Το φιλμ του αγώνα...

Κυρίαρχος στο πρώτο 10λεπτο ο Απόλλωνας

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Απόλλωνας έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Παπουλή. Την κεφαλιά του Ελλαδίτη στην καρδιά της περιοχής, σταμάτησε ο τερματοφύλακας των των γηπεδούχων με υπερένταση. Δύο λεπτά αργότερα ο Λόπες βρήκε σε ετοιμότητα και πάλι τον Ταουντούλ ο οποίος έδιωξε την μπάλα. Στο 11ο λεπτό ο Γκιέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ταουντούλ.

ΓΚΟΛ στο 25΄

Έλυσε τον γόρδιο δεσμό με τον Παπουλή στο 25΄ο Απόλλωνας. Ωραία πάσα από τον Μπεντόγια στον Ελλαδίτη ο οποίος με ωραίο πλασέ στην δεξιά γωνία του Ταουντούλ έκανε το 0-1.

Έσωσε ο Βάλε στο 33΄

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΖ στο 33ο λεπτό με δράστη τον Πάγκαλο και σωτήρα τον Βάλε. Ο πρώτος βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Πορτογάλο ωστόσο το πλασέ του αποκρούστηκε.

0-2 ΣΤΟ 35΄

Ο Απόλλωνας διπλασίασε τα τέρματα του με τον Γκιέ. Ο Ντα Σίλβα έκανε "γλυκιά" σέντρα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Γκιέ με καρφωτή κεφαλιά νίκησε ξανά τον Ταουντούλ απλοποιώντας τα πράγματα για την ομάδα του.

ΔΟΚΑΡΙ πριν το τελευταίο σφύριγμα!

Ο Μπεντόγια με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ταουντούλ μέσα στην περιοχή έπειτα από ωραία σέντρα του Ντα Σίλβα. Η φάση στο 45+1.

Πρώτη απειλή με Πάγκαλο!

Πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΖ στο δεύτερο μέρος στο 51΄. Ο Αουρέλιο σέντραρε από δεξιά εκεί όπου ο Πάγκαλος με το κεφάλι έστειλε την μπάλα πάνω στον Βάλε ο οποίος αιφνιδιάστηκε και έδιωξε σε κόρνερ.

4-4-2 με Πίεχ, Γκιέ και ΓΚΟΛ

Ο Πέδρο Εμάνουελ στα μέσα του δευτέρου μέρους αντικατέστησε τον Σακέτι με τον Πίεχ γυρίζοντας το σύστημα σε 4-4-2. Αυτό έφερε αποτέλεσμα αφού οι γαλάζιοι καθάρισαν το παιχνίδι στο 69ο λεπτό με το δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα του Άλεξ Ντα Σίλβα. Πρώτο σουτ από τον Πίεχ, αποκρούστηκε από τον Ταουντούλ, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Ντα Σίλβα ο οποίος με πλασέ έγραψε το 3-0.

Κλάσικ Παπουλής γκολ!

Στο 84ο λεπτό ο Φώτης Παπουλής με το χαρακτηριστικό του πλασέ έγραψε το 4-0 για τον Απόλλωνα. Ο Γκιέ κατέβασε την μπάλα στην περιοχή του Ταουντούλ έπειτα από ωραία σέντρα του Πέδρο, έδωσε στον Παπουλή ο οποίος με φαλτσαριστό πλασέ νίκησε τον Πολωνό για τέταρτη φορά.

Από κει και πέρα ο Απόλλωνας κατέβασε αισθητά στροφές, κράτησε την μπάλα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Αθανασίου επιστρέφοντας στις νίκες. 

Οι εντεκάδες:

Απόλλωνας: Βάλε, Λόπες (46΄ Στυλιανού), Βινίσιους, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Πέδρο, Σακέτι 60΄ Πίεχ), Μπεντόγια, Παπουλής, Ντα Σίλβα(76΄ Χάμπος), Γκιέ.

Στον πάγκο: Καρώ, Μπάρμπαρο, Πίεχ, Ρέινολντς, Κυριάκου, Στυλιανού, Γκόμες, Κίσσας, Πίττας.

ΑΕΖ: Ταουντούλ, Σακελλαρίου, Τζιμόντζι (55΄Κρασάς), Αουρέλιο, Παχίππης (61΄ Σολωμού), Κυριάκου, Πάγκαλος, Οζίας, Μαμμίδης, Αντρέου, Ντο Σάντος (80΄ Ντι Φράγκο)

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σαμπζί, Βιγιαφάνε, Σκόπλιακ, Κρασιάς, Κατσής, Σολωμού, Φελισιέν, Ρομάο, Στυλιανού, Ντι Φράγκο.

Διαιτητής ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Α' Βοηθός Διαιτητής ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
Β' Βοηθός Διαιτητής ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ Ε.
Τέταρτος Διαιτητής: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΙΑΣ