ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ματς και μοιρασιά! (φώτος)

Σε ένα ματς με έντονες αλλαγές συναισθημάτων και σκορ η ΑΕΖ "απέδρασε" από το "Αντώνης Παπαδόπουλος" με τον βαθμό της ισοπαλίας ενώ μπορούσε ακόμα και για το "διπλό" αφού τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ήταν μπροστά στο σκορ.

Ο Καλντερόν έσωσε τον βαθμό για την "Κυρία" σκοράροντας στο 91. Πάγκαλος (49΄), Ράγιος (70΄), Φελισιέ (89΄) τα υπόλοιπα τέρματα. 

Το Kerkida.net ήταν στο στάδιο...

Νευρικό πρώτο 10λεπτο

Χωρίς ιδιαίτερη φάση συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Η Ανόρθωση είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφερε ωστόσο να απειλήσει την εστία του Ταουντούλ. 

25λεπτο με απειλή Κολούνγκα...

Στο 23ο λεπτό ο Κολούνγκα απείλησε για πρώτη φορά σοβαρά την εστία του Ταουντούλ. Ο Πελέ κινήθηκε από δεξιά, έκανε την σέντρα στην περιοχή με τον Ισπανό να προσπαθεί με σουτ στην κίνηση να στείλει την μπάλα προς το τέρμα ωστόσο αυτή πέρασε άουτ.

Πήγε να αιφνιδιάσει με Πιτταρά... 

Στο 29ο λεπτό ο Πιτταράς βρέθηκε απέναντι από τον Κόπριβετς έπειτα από γέμισμα του Ταουντούλ ωστόσο δεν έκανε καλό κοντρόλ με αποτέλεσμα ο κίπερ της Κυρίας να καθαρίσει την φάση.

Σουτ από μακριά αλλά... Κόπριβετς

Στο 32΄ο Ντο Σάντος πήγε να αιφνιδιάσει την Ανόρθωση πραγματοποιώντας από μακριά ένα ξερό σουτ το οποίο ωστόσο σε δεύτερο χρόνο εξουδετέρωσε ο Κόπριβετς.

Μεγάλη επέμβαση στο 38΄

Ο Ίσμα Γκονσάλβες εξαπέλυσε μια βολίδα έξω από την περιοχή και αριστερά ωστόσο ο Ταουντούλ εκτινάχθηκε διώχνοντας σε κόρνερ.

ΓΚΟΛ από το πουθενά!

Έπειτα από τραγικό λάθος των αμυντικών της Ανόρθωσης ο Πάγκαλος έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 49ο λεπτό. Αρχικά η σέντρα του Σακελλαρίου από αριστερά φάνηκε εύκολη υπόθεση για τους αμυνόμενους ωστόσο ο Ντο Σάντος γύρισε την μπάλα στον Αγκιλάρ μέσα στην περιοχή, ο δεύτερος άφησε για τον Κόπριβετς όμως ο Πάγκαλος παρενέβη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. 

Λίγο έξω η κεφαλιά του Καρλίτος... 

Μια ανάσα από το 1-1 βρέθηκε στο 62΄η Ανόρθωση. Ο Καρλίτος έπειτα από την σέντρα του Γκάμπριελ από δεξιά έστειλε την μπάλα με κεφαλιά μόλις έξω από δεξί κάθετο δοκάρι του Ταουντούλ.

Πολιορκία και ΓΚΟΛ

Βαδίζοντας στο 70΄του ματς η Ανόρθωση έκλεινε ολοένα και περισσότερο την ΑΕΖ στα καρέ της. Στο 69΄ο Βίκτορ είδε τον Ταουντούλ να απομακρύνει εντυπωσιακά το σουτ του. Ένα λεπτό αργότερα όμως ο Ράγιος έφερε το ματς στα ίσα με ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής.

Με πολλές διακοπές μέχρι το 85΄

Από την ώρα επίτευξης του τέρματος της ισοφάρισης της Ανόρθωσης μέχρι και το 85ο λεπτό ουσιαστικά δεν παρακολουθήσαμε παιχνίδι αφού υπήρξαν πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών της ομάδας της ΑΕΖ.

Αποσόβησε το 2-1...

Νέα επέμβαση από τον Ταουντούλ στο 86ο λεπτό. Αυτή τη φορά ο Πολωνός κίπερ της ΑΕΖ σταμάτησε τον Καρλίτος ο οποίος με ωραίο σουτ εντός περιοχής βρέθηκε κοντά στην ολική ανατροπή για την Ανόρθωση.

"Πάγωσε" το στάδιο στο 89΄ο Φελισιέ!

Ο Φελισιέ ένα λεπτό πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα έβαλε την ΑΕΖ ξανά μπροστά στο σκορ. Ο επιθετικός των νεοφώτιστων δεν λάθεψε απέναντι από τον Κόπριβετς στέλλοντας την μπάλα στο πλεκτό για δεύτερη φορά. 

ΓΚΟΛ ο Καλντερόν  στο 91΄

Ο Ισπανός αμυντικός της Ανόρθωσης βρέθηκε στο σωστό σημείο και με κεφαλιά χωρίς να βλέπει την εστία έπειτα από σέντρα από δεξιά, έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. 

Η Ανόρθωση δεν κατάφερε στο τέλος να κάνει την ανατροπή με την ΑΕΖ να φεύγει ικανοποιημένη από την Λάρνακα.

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Σάντος, Αγκιλάρ, Καλντερόν, Γκάμπριελ, Βίκτορ, Πελέ (53΄Σεού) Ράγιος, Καρλίτος, Γκονσάλβες (53΄ Καμπρέρας),  Κολούνγκα.

ΑΕΖ: Ταουντούλ, Σακελλαρίου, Πάγκαλος (85΄ Ντι Φράγκο) Οζίας, Μαμμίδης, Κατσής, Πιτταράς, Ντο Σάντος, Σάσι, Φελισιέν, Αουρέλιο.

 Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους
Α' Βοηθός Διαιτητής:Μάριος Δημητριάδης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Μάριος Καλογήρου
4ος Διαιτητής: Ανδρέας Ορθοδόξου
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Γεωργίου